Most akkor hogy van ez a divat-dolog?
Rengetegszer olvasom itt is, meg máshol is mindenki azt szajkózza, hogy nem kell az aktuális divat szerint öltözni, meg az ilyen embereket tömegcuccnak nevezik, és legyünk egyediek, stb.
De ha valaki feltesz kérdést, vagy épp képet egy cuccal kapcsolatban, amit mondjuk nem nagyon látni senkin, egyből jönnek a válaszok, hogy "ez már rég nem divat, ne égesd magad ilyennel", "ez kb akkor volt divat, amikor...", stb.
Akkor mégis hogyan gondolják?
Többnyire átlagosan öltözködöm, csípőfarmer, testhezálló felsők, tunikák, sportcipő, vagy nagyobb melegben szandál, lezser halásznadrág, atlétaszerű felsők...
Legyünk egyediek: Hát nem tudom, pl akik itt írogatnak ilyeneket, és "sz@rnak a divatra" (bár ezt a rockerek hangoztatják mindig, most nem rájuk gondolok, az más téma), hogyan reagálnának mondjuk egy sokzsebes csípő terepgatya, Buffalo, és egy hasvillantós felső párosítás láttán...
Na ez az, hogy pl én sem szeretem a csőnadrágot, mert nem áll jól (keskeny, a csípőm, és abban még jobban látszik ez a hiba), a bővebb szárú (NEM trapéz, csak bővebb egyenes szárú) gatyák, főleg a terepmintások, és jól is állnak, csak már régóta nem látok ilyet senkin, és boltokban is szinte csak csőgatyákat lehet kapni.
A többit csak példának írtam, Buffalot már én sem vennék fel, de 3-4 éve még hordtam, és nem kevesen lehordtak miatta, hogy már nem divat mióta, és milyen gáz már, hogy felveszem...
Szerintem meg nem ettől függ. Pl a mélyülepű gatya rohadt nagy divat, mert nagyon sokan hordják, szerintem sokkal hülyébben néz ki, de ez már ízlés kérdése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!