Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek arról a...

Mi a véleményetek arról a nőről, aki nem hord melltartót?

Figyelt kérdés
Formás, kicsi szép mellről van szó, de nyáron a a póló alól látszik az egész formája, meg a bimbója. (30 fölötti nőről van szó)
2013. júl. 25. 14:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Jah, nem úgy látszik át konkrétan, csak a formája látszik :-)
2013. júl. 25. 15:04
 12/16 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem fura, meg miért nem. Nekem sem nagy, de formás és feszes, ettől még hordok, nem kényelmetlen, nem halok bele, de legalább nem látszik a bimbim...
2013. júl. 25. 15:09
 13/16 anonim ***** válasza:
49%

Ha szép formás és nem lóg, teljesen rendben van:P Ilyenkor akaratlanul is odatéved a férfi szem.

25F

2013. júl. 25. 15:32
 14/16 anonim ***** válasza:
49%

Most nyáron, ha csak boltba megyek vagy rokonokhoz, én sem hordok melltartót. Kicsit szabadabb érzés így. :)

17/L

2013. júl. 25. 15:53
 15/16 anonim ***** válasza:
66%
Én csak nagyon ritkán hordok. Számomra a melltartó kényelmetlen, ráadásul egy jobb fajta elég drága is. Nincsen olyan hatalmas mellem, hogy zavarú legyen, vagy lógjon. jó a formája, feszes, inkább kisebb. Ha meg a ruhán átüt a mellbimbó, akkor mi van? A világon minden embernek, férfinek, nőnek egyaránt van mellbimbója. Akárki szembe megy veled az utcán, biztosra veheted, hogy neki is van, akkor is, ha nem látszik. Miért olyan különleges a női mellbimbó, hogy ciki, ha átlátszik, és miért elfogadott, ha a férfié látszik át? A női mell formája melltartóban is látszik, tehát nyilván nem azzal van a többségnek gondja, hanem a bimbóval. Pedig... tényleg mindenkinek van. Ha valakinek kényelmetlen, hogy átüt a pólón, persze, vegyen fel toppot vagy melltartót, de minek megszólni azt, aki nem? Senkinek semmi köze hozzá.
2013. júl. 25. 18:04
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :-) Soha nem éreztem szükségét, hogy hordjak, nem is gondolkodtam ezen, hogy esetleg kihívó lenne, ezért elkezdtem figyelni a nőket az utcán és rájöttem, hogy szinte mindenki visel melltartót. Ettől független egyelőre maradok a kényelemnél :-)
2013. júl. 26. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!