Olvastam, hogy azért kell melltartót hordani, hogy a mellben az izmok ne nyúljanak meg. De arról is hallottam hogy nem túl jó ha tartva van a mell, mert attól is megereszkedhet. Mi az igazság?
Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 15:04
1/5 anonim válasza:
Az igazság az, hogy két dolgot tehetsz: Nappal melltartó, éjszaka semmi. (nem úgy, mint a szex és new yorkban, ahol éjszaka is melltartóban vannak a csajok) Vagy sportcicifix, ami kényelmes, tart és elég pár óráig viselned. én az utóbbi mellett voksolok. Egyrészt a sima melltartótól úgy érzem, hogy meg tudnék fulladni, másrészt nyomja a cisztámat. A sportmelltartó viszont egy álom, mintha nem is lenne. Igazából csak pár órát van rajtam naponta, attól kezdve hogy hazaértem a munkából addig, amíg meg nem fürdök este, és ennyi.
2/5 A kérdező kommentje:
Én sem szivesen hordok melltartót, mert kényelmetlen. Bár néha kell, mikor milyen felső van rajtam. Még annyit szeretnék tudni hogy hol tudnék ilyen melltartót találni? Köszönöm:)
2009. máj. 20. 15:57
3/5 anonim válasza:
Hát vagy sportboltban (Hervis, mert tapasztalataim szerint ott a legolcsóbb),vagy nagyobb bevásárlóközpontban (Cora, Tesco), vagy különböző weboldalakon. www.otto.hu, www.quelle.hu, www.bonprix.hu
meg egyéb más olyan oldalakon, ahol ruhákat, sportruházatot lehet kapni
4/5 anonim válasza:
Kis anatómia lecke, a mellben nincsenek izmok, a mell mirigy állományát szalagok tartják, amik a melltartó nélkül hamar megnyúlhatnak. Van a mell alatt izom, de az nem a mellet tartja, hanem más célt szolgál. Szóval ajánlott a melltartó viselés hétköznap, de sporthoz jobb a sportmelltartó, hogy ne lógjon a cici.
Elnézést a kioktatás szerű válaszért.
(egy leendő mentőtiszt)
5/5 A kérdező kommentje:
Semmi gond, köszönöm :)
2009. máj. 21. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!