Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel este?

Mit vegyek fel este?

Figyelt kérdés

Este disco-ba megyek. Én úgy gondoltam, hogy hosszú szegecses farmer+fekete csillogós fltteres póló. Nem akarok k_rvás lenni tehát a miniszoknyát kihagynám, mert elég hideg van. 10-kor meg már lefagynak a lábaim. Ja és persze csizma meg göndör haj!

12/L

2009. okt. 22. 06:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

12 éves diszkó :O

Jah Bank Light Extra????

csőnaci csizmivel,vagy az a farmer amit irtál az is jó meg az a póló,kabátot vigyél nehogy megfagyj,és ha BLE buliba mész akk vigyázz a bizti őrökre.

2009. okt. 22. 08:05
 2/16 anonim ***** válasza:
ne is ahargudj de téged milyen discoba engednek be 12-évesen? Anyunak mit mondtál, hogy a barátnődnél alszol? Egyébként hogy a kérdésre is válaszoljak amit leírtál az jó lesz.
2009. okt. 22. 10:08
 3/16 anonim ***** válasza:

első vagyok :)

Másodiknak: kb amit leirtam bank extra...na oda még egy csecsemőt is simán beengednek ugyanis az ilyen 12-13 évesekből van a legtöbb bevétel.sajnos.ilyen a mai világ.én is jártam oda annak idején.nagyon sok 12-13 éves lánnyal és fiúval találkoztam,segg részegek voltak :/

Szerencsére benőtt a fejem lágya és már nem járok:D

2009. okt. 22. 10:30
 4/16 A kérdező kommentje:
1. Nem iszok! 2. A suli csinálja a felsősöknek! 3. Anyu boldogan elenged és megbizik bennem (ez kölcsönös)!
2009. okt. 22. 13:48
 5/16 anonim ***** válasza:

Én egyből gondoltam, hogy suli-buli féleségről van szó:D

Amúgy szerintem ez íghy tökjó, érezd jól magad:)

2009. okt. 22. 16:13
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszi nagyon jó volt! Pussy, pussy!
2009. okt. 22. 21:57
 7/16 anonim ***** válasza:
Pussy. Hűvazz. A pussy-t szerintem keresd ki az angol-magyar szótárból. A szleng részlegnél például. És nyugodtan írd le, hogy puszi, ugyanannyi karakter, és még csak beléd sem fognak kötni a hozzám hasonló igényes emberek :)
2009. okt. 23. 13:36
 8/16 A kérdező kommentje:
Akkor te maradj igényes én pedig maradok pussy! Na hello!
2009. okt. 24. 12:33
 9/16 anonim ***** válasza:
A pussy a női nemi szervet jelenti ugyh szerintem ne nagyon használd...:D
2009. okt. 25. 20:19
 10/16 A kérdező kommentje:
Az lehet, de a korombeliek ezt nem tudják, úgy értik, hogy pusi=pussy! Nade mind1!
2009. okt. 25. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!