Egy barátnőm házibulit tart nálluk, jövőhét pénteken este. Mit vegyek fel?
Nézelődj a szekrényedben!
Hiába mondom, hogy vegyél fel koktélruhát, ha nincs neked.
De mivel buli lesz, és ott táncolni szoktak -jobbik esetben- nem igazán ajánlott a magassarkú, mert nagyon fájna benne a lábad. Esetleg valami saru/babacipő/nyári csizma.
Egy farmer, vagy fekete csőszárú szerintem tökéletes.
És egy szép póló, hozzá illő ékszerekkel, amik ha szolidabb a felső lehetnek feltűnőek is.
Jó, akkor nem poénkodok: fekete csőgatya, fehér csipkés nyakbakötős, csillámos felsőrésszel. Hajadat copfozd fel, és utána csavargasd be tincsenként lazán! Csillámporozd be picit! Testedre csillámos testápolót fújj. Fülbevaló: fehér tolldíszes. Na? tetszik?
Ja, és szépen sminkeld kimagad, kicsit erősebben!
Köszönöm a válaszokat. Hát tudom, csak úgy általánosságban kérdezem, hogy mit. Pl hogy magassarkút ne, vagy farmert, vagy toppot meg ilyenek. Köszönöm, jöhetnek még ötletek. :)
Am egy zöldeskék converse cippőben fogok menni az már biztos, mert más zárt cipőm a sportcipőmön kívül nincs, ez meg kényelmes is. Valószínűleg akkor csőfarmerben, a pólót még nem tudom.
Mivel házibuli lesz,annyira nem kell kiöltözni mintha mondjuk diszkóba mennél.Szerintem a converse jó lesz,magassarkúban csak megfájdulna a lábad,esetleg felvehetsz egy szép papucsot,ha bent lesztek,nem fog fázni a lábad.Csőfarmer az tökéletes,én egy csőtoppot vennék fel hozzá,lilát,vagy pirosat.Ha a hajadat eddig kiengedve hordtad,akkor fogd össze,és a végét göndörítsd be egy kicsit.Ha meg eddig egyenes volt,akkor göndörítsd be,ha meg göndör,vasald ki,persze ha jól áll.Vegyél fel színes kiegészítőket,sminkeld ki magad,egy kis szemceruza,barna szemhéjpúder,spirál,egy lehetletnyi parfüm,kis csillám...
Jó bulit!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!