Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Este buliba megyek. Szerintete...

Este buliba megyek. Szerintetek mit vegyek fel?

Figyelt kérdés

168cm vagyok 50kg. Szőkésbarna haj,kék szem. Szóval ilyen átlagos testalkat. Gondoltam egy csőszárú farmerre, és egy ingre, ami felül mellrészig kockás, alul fekete. Cipő magassarkú.

Ti miben mennétek?

köszi

2010. szept. 15. 09:43
 1/5 anonim ***** válasza:
abban mész, amiben csak akarsz ^^"
2010. szept. 15. 10:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Olyan felsőm nekem is van, nagyon szeretem :)

Milyen buliba mész? Amit leírtál szerintem jó lehet bárhová, esetleg a magassarkú nem, ha ma is esős-nyálas idő lesz.

2010. szept. 15. 10:04
 3/5 A kérdező kommentje:
utolos: akkor mondjuk bokacsizma? vagy az gáz még ilyenkor? mert mondjuk baba cipőbe nem akarok menni.
2010. szept. 15. 10:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem gáz a bokacsizma:) Sokakat látok, akik abban járnak már most! Egyébként ha buliba megyek, és csini akarok lenni, felveszek egy kivágott felsőt egy csőszárú farmerral, vagy éppen fordítva, egy szolidabb felsőt veszek fel miniszoknyával, vagy vmi nagyon szexi alsóval:) Mikor milyen kedvem van, és éppen milyen testrészemre akarom felhívni a figyelmet;)
2010. szept. 15. 12:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jó ez az összeállítás.

Én amúgy magassarkúban mennék.Nálunk nagyon szép idő volt ma.Sütött a nap,felhő alig volt és 22-23°C volt napközben (most 21).

Osztálytársam a héten papucsban jött.De olyan is volt,aki bokacsizmában.

Egyik sem gáz,sőt.Ahogy neked jobban tetszik.

Én pl. vasárnap csizmába mentem el a temetésre,mert faluba mentünk és azt gondoltuk,hogy nagy sár lesz az eső miatt.Sár az nem volt,de meleg igen:) Úgyhogy majd megsültem a napom tiszta feketében,ráadásul csizmába:DD

2010. szept. 15. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!