Mennyire illik ilyet felvenni esküvőre?
Figyelt kérdés
Van egy fekete miniruhám,fehér kiegészítőkkel venném fel.(Cipő,kistáska,ékszerek).Feketét mégse illik felvenni..Vagy van egy ciklámen csőtopos maxiruha,amihez vennem kellene még fehér csipkés bolerót..DE ezt is ugyanazokkal a kiegészítőkkel venném fel.Melyik jobb erre az alkalomra?2013. júl. 22. 12:54
1/3 anonim válasza:
szerintem nem gond, ha feketét veszel fel :) bár én inkább aranyszínű kiegészítőkkel párosítanám, az elegánssá teszi.
2/3 anonim válasza:
Szerintem is jobban hangzik a fekete, csak nem fehér kiegészítőkkel. Válassz valami arany vagy púder színűt.
3/3 anonim válasza:
szetm se gáz a fekete voltam egy esküvon és egy csaj fekete miniruhába volt amin arany szegecsek voltak+bördzsekit vett föl hozzá és nem volt oda nem illö
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!