Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhát illik esküvőre...

Milyen ruhát illik esküvőre felvenni? 14/l

Figyelt kérdés

Unoka testvéremnek jövő hónapban lesz esküvője..(lagzi nem lesz csak egy polgári+kaja) mit illene felvenni? vmi ruhát szeretnék, mert mindenki szerint nagyon jól áll..:)

De milen színű, meddig érő stb.? Általában nincs problémám ezzel, de most ez súlyos..:D még annyi,hogy elég jó alakom is van hozzá.. de a vállam és a vádlim rohadt széles(elég sok sportnak köszönhetően)

2013. ápr. 2. 12:10
 1/6 anonim ***** válasza:

szerintem ilyeneket:

[link]

[link]

2013. ápr. 2. 13:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Feketét, fehéret és pirosat elvileg nem illik felvenni esküvőre. amiket az első linkelt először, azok aranyosak :)
2013. ápr. 2. 13:45
 3/6 anonim válasza:
Szerintem az első által linkelt ruhák nagy része pont a vállat emelné ki és a vádlit is láttatná, amit ő szélesnek tart. Valami, aminek van egy kis rövid ujja, olyan lenne jó, esetleg V alakú dekoltázzsal. Vádlira mondanám a hosszú ruhát, de az meg túlzottan elegáns lenne jelen esetben. Talán valami,ami vádli alá ér kicsivel, magassarkúval, ami hosszabbítja a lábat. De felvehetsz elegáns nadrágot is.
2013. ápr. 2. 14:13
 4/6 anonim válasza:
A pirossal szerintem nincs baj. A fekete valóban nem jó, mert túl gyászos, a fehér a menyasszony színe (lenne), de néhány csajt ez nem zavar. én is mondogattam, hogy fehéret meg feketét ne vegyenek fel, aztán voltak, akik mégis felvették.... Úgyis mindenki a saját feje után megy. Utolsó voltam.
2013. ápr. 2. 14:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem zavar a vádlim se meg a vállam se.. szeretem..:D
2013. ápr. 2. 15:22
 6/6 anonim válasza:
Akkor jó :D. Csak az írásodból úgy tűnt, hogy zavar, mert "rohadt széles", ahogy mondtad, de ha nem zavar, akkor bármilyen színben megfelelő ruha jó lesz, ami nem túl hosszú, egy elegáns magassarkúval.
2013. ápr. 2. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!