Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » S. O. S! Esküvőre milyen...

S. O. S! Esküvőre milyen színű ruhát illik felvenni?!

Figyelt kérdés

Augusztusban megyünk esküvőre. A tavalyi ruhámból kifogytam, lóg rajtam, mint tehénen a gatya... Találtam egy nagyon frankó kis fekete koktélruhát, de azt olvastam, hogy nem illik esküvőre feketét felvenni... Ezért néztem egy másikat, az meg vízkék( illetve van fuksziában is), plusz van még egy ami tetszik, az viszont megint fekete, csak van benne krémfehér anyag is - nagyon elegánsnak tűnik :).

Ezek közül melyik színkombináció lenne az, amelyik leginkább illene egy esküvőre? És mi van a fekete ruha + színes kiegészítők kombójával? Az is "ciki" ?

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2013. júl. 18. 19:41
 1/4 anonim ***** válasza:
2013. júl. 18. 20:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Én voltam már feketében esküvőben, a menyasszony nem szólt semmit, nem volt vele baja. Fehéren és piroson kívül szerintem bármit felvehetsz.
2013. júl. 18. 20:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Jajj,én meg majdnem fehér rucit vettem magamnak a jövőheti lagziba,ahova hivatalosak vagyunk,de időben kapcsoltam és végül egy ciklámen,strasszos lett a befutó.
2013. júl. 19. 08:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. júl. 20. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!