Tegnap vettem egy ilyen ruhát, anyukám szerint pedig nem tudom majd hova felvenni, mert szerinte ez alkalmi ruha, nem a hétköznapokra való :// Szerintetek?
Figyelt kérdés
Ez egy egyrészes szoknya,zöld színű az egész
Az alsó,szoknya része ilyesmi: [link] És ez alatt a szonya alatt (ami láthatóan lenge) van mégegy anyag,ami olyan mint egy másik szoknya ( ez már passzosabb),de természetesen ez nem látszik,gondolom csak a ruha átlátszósága miatt van alatta.
A ruha felső része pedig csipkés,mint ez a darab: [link] csak ujjatlanba ;)
Remélem nagyjából el tudjátok képzelni a ruhát,a kérdésem pedig az lenne h szerintetek ezt hordhatom egy egyszerű hétköznapon is nyáron?? :)
2013. júl. 20. 16:02
1/5 anonim válasza:
nem nagyon bírom elképzelni hétköznapokra,de ha szerinted jó akkor hordjad
2/5 anonim válasza:
Igen hordhatod, én ilyen ruhákba szoktam menni dolgozni.
3/5 anonim válasza:
Szerintem simán felveheted hétköznapokra is, ha olyan hangulatod van:D
4/5 A kérdező kommentje:
Rendben,köszi!!
2013. júl. 20. 20:02
5/5 anonim válasza:
Mindenki azt vesz fel amit akar, oda ahova akarja. Nincs olyan hogy nem hétköznapokra való.
Én igazi fekete alkalmi ruhákba is szoktam járni, akár kutyát sétáltatni is kimegyek abban, mit számít? Nekem így jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!