Centi széles ezüstlánc. Nem túlzás?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy ezüstláncot.
Igazából a vastagabbakat nézegetem.
Szerintetek még nem túlságosan föltűnő, visszataszító egy centi széles, 55 cm hosszú és 90 g körüli ezüstlánc?
33 cm-es kerületű nyakra menne :)
Túlzásokba nem akarok esni. (Kérlek írj kort és nemet is :) )
2009. okt. 20. 21:23
1/7 anonim válasza:
te tod, én nem szeretem, röhelyesnek tartom, nameg cigányos, bár ők aranyban utaznak szívesebben.
24/F
2/7 anonim válasza:
Ha RAJ vagy akkor naon menő leszel,de ha normálisnak is akarsz tűnni akkor könyörgöm felejtsék el te és a hozzád hasonlók is a nyakláncot és a gyűrűket is,mert ugyebár gondolom fiú vagy,és a fiúk ne hordjanak ékszert,5 éve divat volt,ma már nem!Majd ha feleségül veszel vkit akkor engedett az aranygyűrű!
4/7 anonim válasza:
szerintem fiú is hordhat ékszert, egy ezüst lánc vagy ezüst gyűrű mutatós tud lenni. amúgy szerintem a testfelépítésedtől függ. ha átlagos vagy vékony alkatú vagy, inkább nézegess valami vékonyabb láncot. ha nagyobb darab, gyúrós kinézetű srác vagy, akkor mehet a vastagabb is, mert arányokban akkor a vékony nézne ki hozzád furcsán. szerintem ne legyen túl hosszú se a lánc, mondjuk ha sima pólóban vagy, akkor a vége pár centit lógjon be a póló alá. 17/L
5/7 anonim válasza:
Nagyon cigányos. Nagydarab emberen is a szolíd néz ki jól.
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor maximum milyen vastagat ajánlatok? mm-ben
és milyen hosszút kb. cm-ben?
2009. okt. 21. 16:40
7/7 anonim válasza:
hát olyat vegyél amilyet akarsz:D ne mástól függjön,nekem is vastag láncom van jol nez ki:)ha ez teccik neked ilyet vegyél:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!