Szerintetek egy 183cm magas lány vehet fel magassarkút?
Figyelt kérdés
Úgyértem nyilván vehet, de mennyire szokatlan/furcsa/ijesztő ez? :D És törpesarkút? (Tudom h volt már hasonló kérdés, de elég rég) Amúgy ehhez a magassághoz 58 kg vagyok és 16 éves :D2009. okt. 18. 18:44
11/19 anonim válasza:
A magassarkú nem is azért előnysös, mert magasít, hanem mert kecsessé teszi a járást, kidobja a feneket, mivel megfeszülnek a combizmok. modellekre, magas műsorvezető nőkre is magas sarkút szoktak adni épp emiatt, mait írtam. ha visszaemlékeztek a régebbi Megasztárokra, amit Görög Zita (aki alapból nagyon magas nő) vezetett, rá is mindig magas sarkú cipőket, csizmákat adtak a stylistok.
12/19 anonim válasza:
Én 176 cm vagyok és nem merek felvenni magassarkút.
Látom hogy a 160cm magas lányok abban járnak.Mindig arra gondolok hogy milyen jó lenne rajtam is egy ilyen magassarkú.De ha felvenném akkor pedig olyan fura lenne számomra.De biztos hogy tetszene.
13/19 anonim válasza:
Szia!!
Én ugyan csak 13 éves vagyok, de kb. 170 centivel áldott meg a sors. És én szeretek magas lenni :) Nagyon jó :) És fel is veszem a magassarkút :) Szerintem nyugodtan vehetsz.
És ha valaki lepontoz, annak üzenem: ez az én véleményem!!!
15/19 anonim válasza:
szerintem előnyős!!!!
egy magas lány
16/19 anonim válasza:
Tudom hogy ez hülyeség de elmehetnél modellnek!! Émis az vagyok és 175-centitől lehet modell az ember. ajánlok: diamond models rivercast
17/19 anonim válasza:
na ahoz több adatra is lenne szükség:DDe magassága súlya tényleg megvan.
18/19 anonim válasza:
Sajnálom, 182 centiig lehet magassarkút hordani :(
19/19 anonim válasza:
58kg. uramisten. szerintem szedj fel pár kilót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!