Szerintetek egy 183cm magas lány vehet fel magassarkút?
Én pont tegnap láttam egy nőt a Westendben, nagyon csinos volt, hosszú lábakkal. tűsarkú volt rajta, amiben volt vagy 190 de nagyon jól nézett ki, büszkén vonult és tudod mit? jól tette:P
(egy szintén magas lány)
de jó neked, hogy ilyen magas vagy:)))
Húzd csak fel bátran:)
nekem sajna a 160 centimhez muszáj magassarkút vennem....különben úgy nézek ki, mint egy gnóm törpe:P
Adhatnál nekem pár centit... Gimiben annyira kicsinek érzem magam a 160 centimmel :( Szeptember óta magassarkúban járok.. :D
15/L
Felvehetsz, ha tudsz is benne járni (én 180cm vagyok és van hogy megingok ha magas sarkú van rajtam)
Attól függ van-e barátod, mert az már zavaró ha magasabb vagy nála (engem feszélyez). Ha még nincs irány a ki kosármeccsekre, sport eseményekre, ott mindenki olyan magas:-) A törpe sarkú mehet, szerintem pont ilyen alkatra találták ki.
szerintetek a modellek milyen magasak ált 180cm-er. Az a baj hogy sokan nem értenek a divathoz és a magas lányok nem mernek felvenni magas sarkú cipőt pedig pont nekik áll jól mert nekik arányosan nyújtja meg a lábukat és az alacsony lányoknak való a törpesarkú mert őket is arányosan nyújtja és sokkal szebb látvány mint mikor egy 160centis nő felvesz 10centis magassarkút bénán néz ki nagyon. Egy magas nőn sokkal jobban mutat egy magas sarkú. Tehát bátran vegyél fel, hidd el nagyon jól fog állni.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!