13 évesen viselhetek magassarkút?
Szerintem még fiatal vagy hozzá de ha egy alaklomhoz veszed fel akkor az nagyon csini tud lenni. Barátnőm is aki szintén fiatal magassarkúkban toporog és mindig kinevetik a fiúk meg ilyesmik....de mondjuk ez a magassarkú elég szép! :D
15/L
Szia!
Én is 13 éves vagyok és én is hordtam már magassarkút(telitalpút) persze nem állandóan csak volt egy olyan cipőm ami magassarkú volt és emiatt nem szóltak le vagy hasonlók. Szóval szerintem nyugodtan hordhatsz ilyen magassarkút. Ami lényeges hogy legyen kényelmes/ ne törje a lábad és tudj benne járni is.
Az éktalpú sokkal jobb szerintem azt válaszd ne a másikat :)
az éktalpú sokkal kényelmesebb is és szerintem a korodhoz is jobban illik:)!
Szia!
Én is 13 vagyok, bár én szeptemberben töltöm a 14-et! Nekem is van egy 6-7cm cipellőm, de azt csak ünnepségekre, alkalmakra veszem fel 3 okból is;
1. az iskolánkban szólnak a tanárok ha ennyi idősen túl 'kihívó' a mindennapi öltözeted. 2. 40 éves korodra ha minennapi cipőnek szánnád ezt bütykeid lesznek, és nagyobb eséllyel kitöröd a nyakad.. 3. nálunk kiröhögik azt, aki ilyen cipőkben toporog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!