De.12 évesen normális magassarkút horadani? , Mert a barátnőm azt hordja! , És nekem is azt mondja hogy hordjak azt!
Figyelt kérdés
2013. júl. 7. 00:14
1/8 anonim válasza:
Nem, nem normális. Egy 12 éves még gyerek, nem nő. 15-16 évesen már hordhatsz, de akkor sem mindig, mert egészségtelen, terheli a gerincet, deformálja a lábfejet.
2/8 anonim válasza:
Hát azért kérdéses, egy 12 éves mit tart magassarkúnak.
Nem most voltam ennyi idős, de akkoriban még a 3 centis sarkat is annak tituláltuk. Azzal pedig semmi gond igazából, még elvileg egészséges is, persze ha megfelelő kialakítású.
De ha annál többre gondoltok, akkor nevetséges és igen egészségtelen.
Ha meg azt mondja a barátnőd, hogy ugorj a kútba, elgondolkodsz rajta...? Aztán jövőre meg lefekszik valami jöttmenttel, és azt mondja, veszítsd el te is, akkor ezen dilemmázol? A barátnőd hülye és akaratos, parancsolgató kis liba. Ha tönkre akarja tenni magát, hordja, ha a szülei engedik is, elég szomorú, de nem a te bajod.
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
Nem normális. Jobb lenne ha lecserélnéd a barátnődet.
5/8 anonim válasza:
Szerintem a magassarkú cipó nőknek van és 12 évesen még korán lenne hordani.
6/8 A kérdező kommentje:
Hát mindenkinek köszönöm hogy válaszol és azóta már le is cseréltem a barátnőmet mert más nagyon rossz hülyeségbe akart belevinni ! Azóta csak egy magassarkú cipőm van ami csak hát nem is magassarkú hanem egy szandál és csak meg van emelve a sarka !
2013. aug. 14. 16:46
7/8 A kérdező kommentje:
10 cm eseket szokott felvenni ?
2013. aug. 15. 12:03
8/8 A kérdező kommentje:
Felkijáltó jelet akkartam tenni !
2013. aug. 15. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!