Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúnak vágy, hogy női ruhát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúnak vágy, hogy női ruhát (magassarkút, fűzőt) felprobáljon normális?

Figyelt kérdés
Vagy lehet, hogy valami elcsesződött a genetikámba? Mert ezen a furcsaságon kívül a nőket preferálom. (F18)
2010. szept. 15. 21:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Tranvesztita vagy.

Hát ezzel együtt lehet élni. Sokan csinálják amikor senki nem látja.

2010. szept. 15. 21:55
 2/14 anonim ***** válasza:
Hát biztos kíváncsi vagy rá :D Ha a nőket preferálod, akkor semmi baj, de mindjárt jön egy észlény, aki beírja, hogy "b.uzi-e vagy?"...
2010. szept. 15. 21:55
 3/14 Kamuuu ***** válasza:
B*zi-e vagy?:O:O:O csak az előző kedvéért:D
2010. szept. 15. 21:56
 4/14 anonim ***** válasza:

Csupán annyiról van szó, hogy van benned egy kis crossdresser / fetisiszta hajlam. Én is szívesen belebújok néha női cuccokba, pedig teljesen heteroszexuális vagyok, kizárólag a nők vonzanak...

Tuti jön mindjárt egy-két idióta, aki nekiáll búzázni.

2010. szept. 15. 21:58
 5/14 anonim ***** válasza:
Én tutka nem férnék bele ilyen csajos cuccokba. Kicsit minden téren nagy vagyok hozzá. Sok ember teszi ezt amúgy, pláne akikről nem is gondolnád. Ez akkor gáz ha kiderül. Mert akkor tényleg jönnek búzázni.
2010. szept. 15. 21:59
 6/14 anonim ***** válasza:
VAn egy fétizsed, ez nem nosrmális, de nem vcagy meleg. TAlán egy pszihomókus megmondja mitől van, de elmulasztani nagyon nehéz.
2010. szept. 15. 22:06
 7/14 anonim ***** válasza:
A tököm tele van már azzal ,hogy a férfiak nem akarnak férfiak lenni !
2010. szept. 15. 22:06
 8/14 anonim ***** válasza:
Hát finoman szólva seggbekúrták a genetikádat valahol félúton.
2010. szept. 15. 22:09
 9/14 anonim ***** válasza:

22:09:

Ez pánszexualitás kategória, ami meg bizonyítottan pszichológiai alapú. Szóval senki nem kúrta meg a genetikáját, se elölről, se hátulról. :)

Kérdező:

Hát átlagosnak semmiképp nem mondanám, de nem hiszem, hogy ezzel Te vagy az egyetlen.

A vígjátékokban is a nővér/öcsi párosok esetén az öcsit olyannak szokták ábrázolni, aki próbálgatja a nővére cuccait.

Valaki emlegetett itt transzvesztitát: Nem az. Mert nem nő akar lenni, csak tetszik neki pár cucc. Ha az 1700-1800-as években született volna, akkor pont öltözködhetne is úgy, ahogy szeretne.

2010. szept. 15. 22:25
 10/14 anonim ***** válasza:
Fura, ilyen pasit életben nem láttam még aki ilyenre vágyott, de mint Te is, vannak ilyenek. ha már kérdezed, hogy fura-e érzel magadban vmi másságot. Neked kell tudnod, nálad jobban senki nem tudja, mi után vonzódsz.Vagy csak tudni akarod, hogy milyen nehéz 10 cm-s sarokban járni? Hát 35,5 lábbal szinte lehetetlen.
2010. szept. 15. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!