Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúnak vágy, hogy női ruhát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúnak vágy, hogy női ruhát (magassarkút, fűzőt) felprobáljon normális?

Figyelt kérdés
Vagy lehet, hogy valami elcsesződött a genetikámba? Mert ezen a furcsaságon kívül a nőket preferálom. (F18)
2010. szept. 15. 21:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

22:25

Rátapintottál a lényegre:

Azokhoz a nőkhöz akik ilyen cuccokba járnak (most maradjunk a magassarkúnál) nagyon vonzódom. Nyilvánvalóan látszik hogy magassarkúban létezni nem egy egyszerű dolog. Kivácsni vagyok, hogy ezek a nők milyen áldozatokat hoznak, csak azért, hogy vonzobbá tegyék magukat. (Fűzőre és még pár hasonló dologra ugyanez vonatkozik).

Teljes mértélkben hetero vagyok. Sose éreztem azt, hogy nőnek öltözzek (tehát teljes ruházat + paróka, smink). Csak néhány ruhadarab izgatja fel a fantáziámat, főleg tehát azok, amelyeknél nem a kényelmesség a fő szempont.

Azt is eltudom képzelni, hogy miután kiprobáltam milyen magassarkúban járni, elmúlik az érdeklődésem iránta.

2010. szept. 15. 22:36
 12/14 anonim ***** válasza:

Ez a vágy kétféle is lehet.

Kíváncsiság, hogy milyen nekik.

Testközelből kívánod ezeket a cuccokat.

Elég fura, de amíg az utcán normális ruhát hordasz, addig semmi komoly gáz nincs vele.

2010. szept. 15. 22:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Én azon gondolkoztam, hogy 2 bazinagy cickót operáltatok magamra. Csak, hogy tudjak mit fogdosni. Az is normális? :D
2010. szept. 16. 06:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Én nem írom, hogy búza vagy. Egy barátnőm öccse is ilyen volt, ő búza lett.
2010. szept. 16. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!