Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen magassarkút ajánlotok?

Milyen magassarkút ajánlotok?

Figyelt kérdés
21 éves létemre még nem igazán volt magassarkúm, de szeretném kipróbálni. Nem akarok 10 centiset, nem az a cél, hogy csak tipegve tudjak járni, de azért legyen hangsúlyos. Vékony lábam van, talán az átlagnál is vékonyabb. Milyennel kellene kezdenem? Nekem az éktalpú cipők, bokacsizmák is bejönnek, pedig sokak szerint nem csinosak...

2013. jún. 29. 18:14
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
egy csinos telitalpú is jól tud kinézni, de alapjában véve nekem nem tetszenek, platformosat vegyél mindenképp ( aminek az eleje is magasított) abból is lehet kisebb sarkút kapni. bár ha magamból indulok ki van egy 17 és egy 6 centis sarkú cipőm, ugyanolyan márkájúak és mind a 2 platformos a magasabb mégis kényelmesebb nekem. ki érti ezt? :)
2013. jún. 29. 18:24
 2/10 anonim ***** válasza:
76%

[link]

ez pl platformos és kicsi a sarja, viszont cserébe nagyon csinos :)

előző voltam

2013. jún. 29. 18:26
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez tényleg nagyon csinos! :) Bár én még ennél is kisebb sarokra gondoltam, de biztos van olyan is, ebből a stílusból, legalábbis remélem. Nem nagyon megy még a magassarkúban való járás. :D Köszi!
2013. jún. 29. 18:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Vastagabb sarkút vagy teletalpút vegyél, azok stabilabb kényelmesebbek, ja és igen, persze platformosat.
2013. jún. 29. 18:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a fenti válaszoló által belinkelt cipellő csinos, de még mindig túl magas kezdésnek. Mindjárt linkelek is be egyet, ami szerintem ideális lenne. Ja és lényeg, hogy tartsa a bokát egyenlőre.
2013. jún. 29. 18:38
 6/10 anonim ***** válasza:
55%

1.:

[link]

2.:

[link]

3.: [link]

2013. jún. 29. 18:43
 7/10 anonim ***** válasza:
56%

Tehát én ilyen típusúakra gondoltam:

[link]

[link]

Ez már kicsit magasabb, de még mindig könnyebb lenne benne járni, mint egy tűsarkúban, hidd el:

[link]

[link]

Teletalpúból számtalan szép van, azok közt is érdemes szétnézned.

2013. jún. 29. 18:55
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a képeket! :) Nagyon csinik a cipők, ilyen stílusokban fogok nézelődni.
2013. jún. 29. 20:29
 9/10 anonim ***** válasza:
52%

Én először egy 5-6 centis, vastagsarkú bokacsizmával kezdtem, ami fogta a lábam, volt egy kis sarka. Utána jött egy kevésbé zárt cipellő, de szintén vastagabb sarokkal. Aztán a sarok vastagsága csökkent, mikor már ezekben stabilan jártam. Utána vékony sarkúakat kezdtem hordani, és fokozatosan emeltem a magasságot. Most már olyan max 12 centis tűsarkú platformban is elmászkálok :)

De amúgy nagyon sok függ magától az adott cipőtől. Van olyan alacsonyabb telitalpú cipőm, ami kevésbé stabil, mint egy másik, 10 centis tűsarkúm...

2013. jún. 29. 20:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Kezdésnek tökéletes egy éktalpú cipő. Én is úgy kezdtem, aztán kaptam egy 8-9 centis, vastag sarkú csizmát és abban már suhantam :D Úgyhogy azóta meg sem kottyan a +10 centis PLATFORMOS cipő. Ami nem platformos, abban fáj nagyon a lábam. Nem érdekel, hogy divat lesz e még vagy sem, én akkor is maradok a platformosoknál.
2013. júl. 1. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!