13 évesen viselhetek magassarkút?
2013. júl. 10. 16:59
1/21 anonim válasza:
Szerintem egy gyereklányon elég hülyén néz ki, de ha valami különleges alkalomra veszed fel, akkor talán.
2/21 A kérdező kommentje:
Télen leszek 14 éves, próbáltam már sokkal magasabbat ennél.
2013. júl. 10. 17:07
3/21 anonim válasza:
Én 13 vagyok és hordok ilyesmiket. Az a lényeg, hogy alkatod is legyen hozzá, mert elég furán néz ki egy ilyen cipő egy 160 magas 40 kilós lányon.:)
4/21 anonim válasza:
utolso
mi baj volna egy 160 cm magas es 40 kg? neki is ugyanolyan jol allhat egy magassarku... -.-
5/21 A kérdező kommentje:
157 centi vagyok és 42 kiló, szóval nics rajtam felesleg.
2013. júl. 10. 17:50
6/21 anonim válasza:
Nem hiszem hogy jó ötlet szerintem inkább 14-15 évesen mert kényelmetlen és én ki nem állhatom amikor egy 13 éves lányon meglátok egy ilyet...alkalomra még oké de ne minden napra!
Bár úgy látom te már elhatároztad magad....
7/21 anonim válasza:
Viselhetsz, de szerintem semmi értelme sincs, ráér az 2-3 év múlva is.
8/21 anonim válasza:
viselhetsz de meg fogod bánni:)
de ha mindenáron magassarkút akarsz hordani csak nyugodtan de mindenképpen olyat válassz ami kényelmes és egyáltalán nem töri a lábad:)
16/l
9/21 A kérdező kommentje:
Nem határoztam el magam, csak nagyon tetszenek az ilyen típusúak. Meg ez volt a normális sarkú a Deichmann-ban.
2013. júl. 10. 21:01
10/21 A kérdező kommentje:
Van ebben éktalpú is
2013. júl. 10. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!