14 éves vagyok és már engednek buliba lesz a jövő héten egy úgymond beach party (strand party) milyen ruhát vegyek fel?
Figyelt kérdés
Van egy egyberuhám de azt nem akarom mert ugye egyberuhát szeretnék de nem valami ri*ancosat .!! Valami szépet milyent vegyek ??2013. jún. 29. 18:26
1/12 anonim válasza:
elég szégyen hogy bulizni engednek 14 évesen.....
2/12 A kérdező kommentje:
nem a kérdésre válaszoltál de tiszteletben tartom a véleményed .
2013. jún. 29. 18:30
3/12 A kérdező kommentje:
oké.ez a véleményed tiszteletben tartom de megint csak nem a kérdésre válaszoltál ....nem ismersz és így vonod le a következtetéseket nem vagyok se qrva se ri*banc .! ne ítélkezz
2013. jún. 29. 18:45
4/12 anonim válasza:
amúgy csak úgy mondom, hogy 8. után már szokták a szülők engedni a gyereküket bulizni, még disco-ba is, szóval ezen ne lepődjetek meg, mondjuk én nem engedném az tuti, de sokan engedik őket, én csak 16 évesen mentem először bulizni, de a szüleim szerintem elengedtek volna, csak én nem akartam még menni. kérdező, bocsi, de nem tudok válaszolni, mert még én strand party-n nem voltam, de túl kirívó ruhát ne vegyél fel. szerintem egy farmerszoknya és hozzá egy felső tökéletes lenne, de mint mondtam még én nem voltam, csak egy tipp, a lényeg hogy ne lyegn ki belőle mindened.
5/12 anonim válasza:
beach short/farmernadrág+topp/lenge felső,de ha mindenképpen szoknyát szeretnél akkor szerintem egyberészes ruhát inkább.Nem a party(pics*)ruhára gondolok amik testhez feszülnek hanem szintén lenge ruhára mindig az a lényeg h kényelmes legyen és jól érezd benen magad:D
6/12 anonim válasza:
strand partira miért nem elég egy fürdőruha meg egy kendő?
minek akarsz kiöltözni? mármint a vízhez minek ruha...
Egy fürdőruha bőven elég.
7/12 A kérdező kommentje:
6.os férre értetted a kérdésemet mert való igaz h olyan 8.ig fürödni fogok de utánna már csak dj-ék lesznek és koktélok ott pedig ár hideg is van ezért kell a ruha
2013. jún. 30. 18:33
8/12 anonim válasza:
9/12 anonim válasza:
amúgy te nem akarlak megbántani de normális vagy?? koktél 14 évesen??
%%%%%%
10/12 anonim válasza:
ezt úgy mondja mindenki mintha nem ment volna el valahova 14-15 évesen pl.: mikor megünnepelte a ballagását, tuti mindenki ivott akkor alkoholt... most 1-2 koktéltól semmi baja se lesz, annyitól még be se lehet rúgni, már ha alkoholos koktélt iszik, mert ugye vannak alkohol mentesek is...
kérdező!
szerintem vegyél fel valami csinos strandi hangulatot idéző egybe ruhát, vannak csinosak most plázába mindenhol =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!