Szerintetek gáz ha ilyenbe fürdik a barátnőm a strandon?
Szerintem egyáltalán nem gáz, sőt, nekem nagyon tetszik!
Viselje bátran!:)
A parton teljesen jó.
Viszont a vízbe jobb helyeken be se engedik ilyesmiben, nem lehet benne mozogni, köré tekeredik, fulladásveszélyes.
Milyen oka?
Ez a ruha partra való, nem vízbe. Vannak olyan fürdőruhák, amik szinte ugyanennyit takarnak, mint ez a darab.
igen, elég gáz
mármint vízbe menni vele
partra még én is szívesen hordanám, nem takargatásból, hanem, mert nagyon tetszik
mi lehet annyira vészes, hogy még a víz alatt is el kell takarnia magát?
vannak olyan fürdöruhák amik takarnak már ennyit: pl egy tankini felső, egy szoknyás "fürdönadrággal", de vanank már hosszított fürdőnadrág "bugyik" (forrónadrágok)
tankini:
és van ilyen fürdönadrág+szoknya ami a vizben is hordható (csak nem egy olcsó darab, de lehet másohol is lehet ilyet találni)
persze attól függ hogy milyen strand: medencésnél nem nézik jó szemmel, viszont ilyen tóparti strandnál... csak hát ugye bizonyos cigánycsoportoknál szoktak a házas nő tagok ruhában fürödni..
Nálunk az úszómester rögtön kizavarná. Ez strandruha ami nem fürdőruha. Ha kijön a vízből az ember magára kapja és mehet kajálni.
Ez nem vízbe való. És igen nagyon ciki, mindenki megfogja nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!