Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek gáz ha ilyenbe...

Szerintetek gáz ha ilyenbe fürdik a barátnőm a strandon?

Figyelt kérdés

[link]

megvan rá az oka miért fürdik ilyenbe..

2013. jún. 21. 09:48
1 2
 1/11 anonim válasza:

Szerintem egyáltalán nem gáz, sőt, nekem nagyon tetszik!

Viselje bátran!:)

2013. jún. 21. 10:02
 2/11 anonim ***** válasza:
88%

A parton teljesen jó.

Viszont a vízbe jobb helyeken be se engedik ilyesmiben, nem lehet benne mozogni, köré tekeredik, fulladásveszélyes.

2013. jún. 21. 10:11
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
persze a parton oké,de nem értem vízbe miért nem jó egy normál fürdőruha?Ha mondjuk nagydarab,akkor ezzel a takargatással csak még jobban magára vonja a figyelmet.
2013. jún. 21. 10:24
 4/11 anonim ***** válasza:
82%

Milyen oka?

Ez a ruha partra való, nem vízbe. Vannak olyan fürdőruhák, amik szinte ugyanennyit takarnak, mint ez a darab.

2013. jún. 21. 10:25
 5/11 anonim ***** válasza:
70%

igen, elég gáz

mármint vízbe menni vele

partra még én is szívesen hordanám, nem takargatásból, hanem, mert nagyon tetszik

mi lehet annyira vészes, hogy még a víz alatt is el kell takarnia magát?

2013. jún. 21. 10:39
 6/11 anonim ***** válasza:

vannak olyan fürdöruhák amik takarnak már ennyit: pl egy tankini felső, egy szoknyás "fürdönadrággal", de vanank már hosszított fürdőnadrág "bugyik" (forrónadrágok)

tankini:

[link]

[link]

és van ilyen fürdönadrág+szoknya ami a vizben is hordható (csak nem egy olcsó darab, de lehet másohol is lehet ilyet találni)

[link]

persze attól függ hogy milyen strand: medencésnél nem nézik jó szemmel, viszont ilyen tóparti strandnál... csak hát ugye bizonyos cigánycsoportoknál szoktak a házas nő tagok ruhában fürödni..

2013. jún. 21. 10:48
 7/11 A kérdező kommentje:
azért köszi főleg az elsőnek,ő azért felveszi a strandra
2013. jún. 21. 12:56
 8/11 anonim ***** válasza:
53%
mindenki felvenné strandra, nem ezt mondjuuk, hanem hogy vízbe nem! ez a partra való, PAMUT ruha, abszolút nem fürdőruha.
2013. jún. 21. 13:57
 9/11 anonim ***** válasza:
53%

Nálunk az úszómester rögtön kizavarná. Ez strandruha ami nem fürdőruha. Ha kijön a vízből az ember magára kapja és mehet kajálni.

Ez nem vízbe való. És igen nagyon ciki, mindenki megfogja nézni.

2013. jún. 21. 21:39
 10/11 A kérdező kommentje:
hát nem hinném hogy kizavarná..meg próbálhatja de nem kötelezhet arra hogy menjen ki a vízből!Abba fürdik amibe akar,csak nem szabad utcai ruhának lennie..pl:farmer vagy ilyesmi..nem mondhatja meg senki hogy az adott illető mibe vagy hogy fürdik..ez diszkriminációnak minősülnem ert nem tudhatja hogy vallási vagy személyes okokból fürdik e abba...utánanéztem és a szabályzatban csak az áll hogy utcai viselet nem lehet..és ezt máshova nem fogja hordani csak a vízbe szóval azért kössz
2013. jún. 22. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!