Vajon flangálhatnék ilyenbe az utcán?
Figyelt kérdés
annyiraa tetszik remélem otthon is megengedik h utcán ilyenbe járjak nyáron *-* és róózsaszíín juppíí
2012. júl. 31. 21:52
2/21 anonim válasza:
hogyan tudjuk gyorsan eltörni a bokánkat? most megtudhatjuk!
5/21 anonim válasza:
Szerintem hosszútáv futó edzéseken használd inkább!
6/21 anonim válasza:
Hát megnézném, hogy tudsz menni benne...:D Ha fogadni kéne úgy max 45 percet adnék arra, hogy úgy feltörné a lábad, hogy nem bírnál menni benne.
7/21 anonim válasza:
szerintem rögtön a baleseti felé kezdj el sétálni benne!
8/21 anonim válasza:
Ha az utcán nevetség tárgya szeretnél lenni akkor nyugodtan. Engem aztán nem zavar:D
Bár a kérdésedből kiderül hogy még szülői engedély is kell tehát egy gyerek vagy, kétlem hogy megengednék, ha a szüleidnek van egy kicsi eszük. Ez tönkrevágja a lábad és valóban kitörhet a bokád tőle igen könnyen.
9/21 A kérdező kommentje:
de akk aki megtervezte vagy aki reklámozza h tud benne menni:((?
2012. júl. 31. 22:13
10/21 anonim válasza:
Mert ő már gyakorlott. Gondolom te nem lehetsz az a 'róózsaszíín juppíí'-s szövegeddel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!