hogyan tudjuk gyorsan eltörni a bokánkat? most megtudhatjuk!
2012. júl. 31. 21:55
3/21 anonim válasza:
Nagyon csinos!!!
2012. júl. 31. 21:57
4/21 anonim válasza:
hát én kiröhögnélek
2012. júl. 31. 21:57
5/21 anonim válasza:
Szerintem hosszútáv futó edzéseken használd inkább!
2012. júl. 31. 21:59
6/21 anonim válasza:
Hát megnézném, hogy tudsz menni benne...:D Ha fogadni kéne úgy max 45 percet adnék arra, hogy úgy feltörné a lábad, hogy nem bírnál menni benne.
2012. júl. 31. 22:01
7/21 anonim válasza:
szerintem rögtön a baleseti felé kezdj el sétálni benne!
2012. júl. 31. 22:04
8/21 anonim válasza:
Ha az utcán nevetség tárgya szeretnél lenni akkor nyugodtan. Engem aztán nem zavar:D
Bár a kérdésedből kiderül hogy még szülői engedély is kell tehát egy gyerek vagy, kétlem hogy megengednék, ha a szüleidnek van egy kicsi eszük. Ez tönkrevágja a lábad és valóban kitörhet a bokád tőle igen könnyen.
2012. júl. 31. 22:05
9/21 A kérdező kommentje:
de akk aki megtervezte vagy aki reklámozza h tud benne menni:((?
2012. júl. 31. 22:13
10/21 anonim válasza:
Mert ő már gyakorlott. Gondolom te nem lehetsz az a 'róózsaszíín juppíí'-s szövegeddel..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.