Nem túl feltűnő ha ilyenbe megyek?
Figyelt kérdés
Farsangra varratok egy ruhát ami nagyon szép arany színű,és arra gondoltam hogy legyen pántnélküli és földig érő.Nem lenne túl feltűnő?2010. jan. 20. 20:13
1/9 anonim válasza:
hát ha bál, akkor szerintem szép, ha buli akkor nem oda való
2/9 anonim válasza:
bármilyen eseményre is lesz, nem hiszem, hogy egy földig érő aranyszínű ruhában el tudnál bújni a pásztázó tekintetek elől:) mások mibe mennek?
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat=)
Pont ez az hogy én szoktam csak ilyen ruhákban elmenni és már félek előre hogy mindenki azt nézi majd hogy egy aranyszínű hosszú ruhában megyek:P
2010. jan. 20. 21:33
4/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon klassz! Am meg különcködni klassz dolog xD
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi:D
2010. jan. 21. 14:30
7/9 anonim válasza:
Ne haragudj, hozzám jössz? :DDDD
Szerintem gyönyörű leszel ha nem ilyen buli (ivászat) hanem bál-szerű akkor nyugodtan menj ilyenben. El nem tudom mondani nekem mennyire bejönne :D
9/9 A kérdező kommentje:
köszi:$(=
2010. jan. 21. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!