Vajon flangálhatnék ilyenbe az utcán?
Figyelt kérdés
annyiraa tetszik remélem otthon is megengedik h utcán ilyenbe járjak nyáron *-* és róózsaszíín juppíí
2012. júl. 31. 21:52
11/21 A kérdező kommentje:
ne bántsatok csak jó belegondolni végülis lányból vagyok szeretem a magassarkúkat nézni:| lemondok róla majd ha nagyobb leszek ..
2012. júl. 31. 22:17
12/21 anonim válasza:
Ez nem csak ronda, de baromi kényelmetlen is. Elég fiatalka lehetsz még, ha szülői engedély kell, én a helyükben megtiltanám.
13/21 anonim válasza:
Én is lányból vagyok bocsi. :SD
14/21 A kérdező kommentje:
ennyire jó fiatalokat ostromolni??:(( szégyen
2012. júl. 31. 22:24
15/21 anonim válasza:
Nem jó a fiatalokat ostromolni, csak azért a mai fiatalok azt hiszik, hogy huu de nagy lányok, aztán mi a korotokban még a babáinkkal játszottunk és nem a magassarkúkban próbáltuk kitörni a bokánkat. Ha tudsz benne menni végül is miért ne? De szerintem várj még vele pár évet, mire beleérsz, mert ez nem egy kislányos darab. :) Évekkel később jobban is fog mutatni rajtad, hidd el. Az leginkább nevetséges, ha egy kis lány ilyen cipőben mászkál.
16/21 A kérdező kommentje:
köszi rendi vagy:))
2012. júl. 31. 23:44
17/21 anonim válasza:
Nekem is tetszik, bár nem merném felvenni. Nagyon kényelmetlen lehet, ráadásul nincsenek is hozzá illő ruháim.16/l
18/21 anonim válasza:
Komolyan mondom a nők egy bizonyos része annyira buta. Ezeket a cipőket nem utcára tervezik, hanem kiállításra.
Én egy lábfétises férfi vagyok és bizony nálam az egészséges lábfej az első helyen áll. Emiatt már küldtem el nőt a büdös francba, mert gusztustalan, összetört, elnyomott lábfeje volt (hányinger kerülgetett tőle).
19/21 anonim válasza:
Ez a cipő tényleg csak kifutóra való. Ezek a most futó platform szandálok nem hinném, hogy annyira kényelmesek lennének és sokan nem is tudnak benne járni, de mégis hordják, ezeken jókat lehet röhögni. Ugyanúgy a 10 cm-es sarkú tűsarkús p*csákon is, akik minden lépésnél azon vannak, hogy ne essenek pofára.
20/21 anonim válasza:
flangálni? szerintem örülnél, ha járni tudnál benne. amúgy tőlem járkálhatnál, engem ugyan nem zavarna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!