Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Becsúszott bugyi vagy féltanga...

Becsúszott bugyi vagy féltanga a strandon?

Figyelt kérdés

Idén nem tudom mi van a fürdőruhákkal, de az összes csajnak a nagy bugyis bikini alsó be van csúszva/tűrve a fenekébe és szerintem nem szép látvány. Nem lenne egyszerűbb egy ízléses féltangás bikini alsót felvenni? Nekem is becsúszott anno mindig és kényelmetlen is, nem szép látvány ha valaki mindig oda nyúlkál. Persze nem hajszálvékony tangáról beszélek hanem sima féltangáról, ami szebb popsit is csinál plussz kényelmesebb is, barnulni is lehet benne.

PL: [link]

Ti hogy vagytok ezzel?

21/L

2012. aug. 23. 21:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen jobb lenne ilyen. De nekem ilyenre nincs pénzem plusz szeretem ha illik a felsőhöz az alsóm
2012. aug. 23. 21:49
 2/12 anonim ***** válasza:
Soha nem volt még semmi problémám a normális bikini alsóval. Én nem vennék fel tangás bikinit,ízléstelennek tartom!
2012. aug. 23. 21:50
 3/12 Zahraa válasza:

szép nagyon a kép bár szerintem ez már nem féltanga de mindenesetre sexi:) és undorító aki betűri és ott buggyosodik meg hasonlók...

20/L

2012. aug. 23. 21:51
 4/12 A kérdező kommentje:
nekem ilyesmim van annyi hogy picit még szélesebb alul. Nekem ezek tetszenek hétköznapokon is ilyent hordok és attól a hajszál vékonytól kiráz a hideg is. Szerintem egyáltalán nem izléstelen inkább az amikor becsúszik oda középre. Idén sokat voltam vízparton és mindenhol ezt láttam nem csak 1-2 csajon.
2012. aug. 23. 21:59
 5/12 anonim ***** válasza:

ilyen kihívót semmiképp, mert szerintem hogy mindenki lássa ez ahhoz már izléstelen

majd a barátodnak vegyél fel ilyen bugyit

nem azt mondom inkább legyen ilyen mint a betűrős undorító változat amit írtál

de szerintem ez a legjobb: [link] ez a legjobb megoldás mert nincs kint az egész s*gged de nem nagyibugyi és nagyon szép

nekem is kb ilyen van

2012. aug. 23. 21:59
 6/12 A kérdező kommentje:
nekem is van ilyen és ugyan úgy begyűrődik semmivel semmivel jobb és az a legrosszabb mikor pl. csak az egyik fele. Annyira hülyén tud kinézni. ízlések és pofonok.
2012. aug. 23. 22:06
 7/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2012. aug. 23. 22:07
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

21:59-es válaszoló

engem még az is idegesít hogy van néhány csaj akik rövidgatyás alsót vesznek föl - olyan a férfiaknak való, nőkön ocsmány és izléstelen olyan mint ha takargatnák magukat

de legalább valami ilyet vennének föl: [link]

de enm ilyet vesznak hanem olyat amilyet a férfiak hordanak

2012. aug. 23. 22:07
 9/12 A kérdező kommentje:

én is látok sok olyant főleg idén..

Szerintem annyira mindenkinek elégedettnek kéne lenni a testével, hogy ne akarja takargatni, főleg a strandon ahol az ember lazul, pihen és szórakozik :)

2012. aug. 23. 22:11
 10/12 anonim ***** válasza:

igen néha betürődik de legalább nem nagyibugy mert van aki az ilyet is betüri: [link]

ilyenre gondolsz ez szép (a forma és nem a minta): [link]

2012. aug. 23. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!