Becsúszott bugyi vagy féltanga a strandon?
Idén nem tudom mi van a fürdőruhákkal, de az összes csajnak a nagy bugyis bikini alsó be van csúszva/tűrve a fenekébe és szerintem nem szép látvány. Nem lenne egyszerűbb egy ízléses féltangás bikini alsót felvenni? Nekem is becsúszott anno mindig és kényelmetlen is, nem szép látvány ha valaki mindig oda nyúlkál. Persze nem hajszálvékony tangáról beszélek hanem sima féltangáról, ami szebb popsit is csinál plussz kényelmesebb is, barnulni is lehet benne.
PL: [link]
Ti hogy vagytok ezzel?
21/L
szép nagyon a kép bár szerintem ez már nem féltanga de mindenesetre sexi:) és undorító aki betűri és ott buggyosodik meg hasonlók...
20/L
ilyen kihívót semmiképp, mert szerintem hogy mindenki lássa ez ahhoz már izléstelen
majd a barátodnak vegyél fel ilyen bugyit
nem azt mondom inkább legyen ilyen mint a betűrős undorító változat amit írtál
de szerintem ez a legjobb: [link] ez a legjobb megoldás mert nincs kint az egész s*gged de nem nagyibugyi és nagyon szép
nekem is kb ilyen van
21:59-es válaszoló
engem még az is idegesít hogy van néhány csaj akik rövidgatyás alsót vesznek föl - olyan a férfiaknak való, nőkön ocsmány és izléstelen olyan mint ha takargatnák magukat
de legalább valami ilyet vennének föl: [link]
de enm ilyet vesznak hanem olyat amilyet a férfiak hordanak
én is látok sok olyant főleg idén..
Szerintem annyira mindenkinek elégedettnek kéne lenni a testével, hogy ne akarja takargatni, főleg a strandon ahol az ember lazul, pihen és szórakozik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!