Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Cicanadrág alá milyen bugyi?

Swaggie kérdése:

Cicanadrág alá milyen bugyi?

Figyelt kérdés
Ti milyen bugyit vesztek alá?
2012. aug. 3. 12:57
 1/10 anonim ***** válasza:
5%
tangát, olyat ami nem látszik át
2012. aug. 3. 13:03
 2/10 anonim ***** válasza:
33%
Én azért javaslok egy rövid szoknyát is, és akkor nincs ilyen probléma.
2012. aug. 3. 13:05
 3/10 anonim ***** válasza:
5%
tangát, ami "spagettipántos" oldalt.
2012. aug. 3. 13:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, mivel olyan felsővel illik hordani, ami takarja a feneket. Mivel NEM nadrág!
2012. aug. 3. 13:17
 5/10 anonim ***** válasza:
11%
olyan tangát ami hátul vékony pántos
2012. aug. 3. 15:15
 6/10 anonim ***** válasza:
12%
kis hiba, ha nadrágnak használod a cicagatyát. óriási, ha kilátszik a bugyi vonala. szóval igen, tangát.
2012. aug. 3. 16:34
 7/10 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem ha tunikávall hordod a cicagatyát, akkor sem nagyibugyit kellene felvenni alá...kedves lepontozó :))) De gondolom te az ilyen apró nőies dolgokra nem adsz.

Amúgy meg ha valakinek jó lába és feneke van, nyugodtan felvehet cicagatyát, gatyaként is. Úgyanis nem sok különbség van e közt és egy teljesen feszülős farmer között...Vagy azt is tunikával és nagyibugyival hordod? :D

2012. aug. 3. 21:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, már ne haragudj, de aki egy picit is ad a megjelenésére, az nem vesz fel leggings-et magában, mert NEM NADRÁG. Jó fenékkel sem nőies, hanem igénytelen. Harisnyát sem hordasz magában, nem? ;) Ebbe belegondolva tehát teljesen mindegy, milyen bugyi van alatta (én pl. sosem hordok tangát, mert kényelmetlen, maradok a franciánál), mert a fenék úgysem látszódhat, felette van szoknya/tunika stb. Ha nem akarsz közönséges lenni, nem veszel fel cicanadrágot magában, mert csak kiröhögteted magad, legyen alatta tanga vagy francia....
2012. aug. 3. 22:38
 9/10 anonim ***** válasza:
2012. aug. 4. 11:19
 10/10 ívy1 ***** válasza:
Tangát,vagy ha szoknyát veszek fölé,akkor szoktam normált vagy franciát is.
2012. aug. 4. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!