Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért tartják drágának a Hádát?

Miért tartják drágának a Hádát?

Figyelt kérdés
Sokaktól hallom,hogy sokallják.Pedig itt tényleg nagyon jó holmik vannak,márkásak és szinte tök ujjak,és már nem azért de 1500 ért sok egy elegáns blúz,ami Zara márka? Meg 2500 ért egy elegáns szövetkabát?Aki ennyit sajnál a ruházatára,az már igénytelen,nem? Én sem vagyok egy plázacica,de azért ennyit szánok ara,hogy jól érezzem magam a bőrömben,mert a 200-400 ft os turikban semmi értelmes nincs.L

2013. jún. 17. 20:27
1 2
 11/14 Strawberry Shake válasza:
A drágább Hádák azok,ahol darabszámra kell vásárolni,a kilós jobban megéri,olcsóbb.
2013. jún. 18. 08:38
 12/14 anonim ***** válasza:
én nem az ár miatt szeretem hanem mert néha csak ott találom meg azt a fajta vagy hasonló ruhát amit keresek...
2013. jún. 18. 12:34
 13/14 anonim ***** válasza:
egyébként meg gyerekekre sokkal olcsóbb vásárolni a hádába...500-900 ft egy póló máshol meg 1500-2000:S
2013. jún. 18. 12:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Én most hétvégén voltam Hádában először, de nagyon jó tapasztalatom lett. 3 nyári ruhát vettem, márkásak, szinte újak, és összesen 3000 ft.ot fizettem
2013. júl. 24. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!