Miért tartják drágának a Hádát?
Mert vannak, akik mások levetett holmijáért még 1 Ft-ot sem adnának és ehhez képest az 1500-2500 kész rablás.
Akik drágának tartják... biztos vagyok benne, hogy főleg így értik.
Leárazások alkalmával a 6 ezres felsőket is megkaphatod 2 alatt, csak figyelni kell.
A "basic" ruhákat pedig egész évben megtalálhatod ennyiért.
-> ha így nézed, szintén drága a Háda (és más darabáras turi)
Plusz az idő is pénz, hiába "egyedi..." a ruha, amit ott lelsz, ha sokkal több időbe és erőfeszítésbe kerül a vásárlás, mint egy rendes üzletben.
Én mindig leárazva vásárolok évszaktól függően, és én sem szeretem a hádát, a turikat sem nagyon, de ez még drága is. Ugyan az a büdös turi szag van itt is, csak fel vannak vállfázva a ruhák, de ha jobban szétnézek találok egy normális göncöt, aminek megnézem az árát és 2500-3500 között van. Ennyi erővel átmegyek egy h&m-be ahol szintén ennyi és új, de kinek mi.
Egyébként h&m-ben rengeteg ruhát vettem 250ft-ért leárazva :D newyorkerben szintén, bershkában 6-700ft-ért, ha ehhez hasonlítom a hádát, melyik jön ki drágábban? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!