Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért tartják drágának a Hádát?

Miért tartják drágának a Hádát?

Figyelt kérdés
Sokaktól hallom,hogy sokallják.Pedig itt tényleg nagyon jó holmik vannak,márkásak és szinte tök ujjak,és már nem azért de 1500 ért sok egy elegáns blúz,ami Zara márka? Meg 2500 ért egy elegáns szövetkabát?Aki ennyit sajnál a ruházatára,az már igénytelen,nem? Én sem vagyok egy plázacica,de azért ennyit szánok ara,hogy jól érezzem magam a bőrömben,mert a 200-400 ft os turikban semmi értelmes nincs.L

2013. jún. 17. 20:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Mert vannak, akik mások levetett holmijáért még 1 Ft-ot sem adnának és ehhez képest az 1500-2500 kész rablás.

Akik drágának tartják... biztos vagyok benne, hogy főleg így értik.

2013. jún. 17. 20:39
 2/14 A kérdező kommentje:
Hát jó,de azis rablás,hogy újonnan egy sima blúz 4-6ezer forint,ezt meg sokan nem tudják megfizetni,én is nehezen
2013. jún. 17. 20:42
 3/14 anonim ***** válasza:

Leárazások alkalmával a 6 ezres felsőket is megkaphatod 2 alatt, csak figyelni kell.

A "basic" ruhákat pedig egész évben megtalálhatod ennyiért.

-> ha így nézed, szintén drága a Háda (és más darabáras turi)

Plusz az idő is pénz, hiába "egyedi..." a ruha, amit ott lelsz, ha sokkal több időbe és erőfeszítésbe kerül a vásárlás, mint egy rendes üzletben.

2013. jún. 17. 20:54
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig leárazva vásárolok évszaktól függően, és én sem szeretem a hádát, a turikat sem nagyon, de ez még drága is. Ugyan az a büdös turi szag van itt is, csak fel vannak vállfázva a ruhák, de ha jobban szétnézek találok egy normális göncöt, aminek megnézem az árát és 2500-3500 között van. Ennyi erővel átmegyek egy h&m-be ahol szintén ennyi és új, de kinek mi.

Egyébként h&m-ben rengeteg ruhát vettem 250ft-ért leárazva :D newyorkerben szintén, bershkában 6-700ft-ért, ha ehhez hasonlítom a hádát, melyik jön ki drágábban? :)

2013. jún. 17. 21:00
 5/14 anonim ***** válasza:
Kisebb turikban is vannak márkás cuccok, és kb fele ennyiért.
2013. jún. 17. 21:11
 6/14 A kérdező kommentje:
Basszus,akkor Szeged elég drága hely,ez az Árkád:S
2013. jún. 17. 21:46
 7/14 anonim ***** válasza:
pedig én pont szegedi vagyok (utolsó előtti)
2013. jún. 17. 21:47
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is drága..kilósban megéri, de én a Sugárban szoktam néha szétnézni, és egy normálisabb szoknya 2500-3000 ft. Ennél olcsóbban veszek akcióban a Terranobávan, H&M-ben vagy akárhol és az új. Lehet néha kifogni jó cuccokat, ami nem olyan drága, de általában arra jutok, hogy egy használt cucc nem ér annyit, amennyiért adják.
2013. jún. 17. 22:03
 9/14 anonim ***** válasza:
Felénk nem darabáras a háda. Épp a múlt héten vettem ott egy övet, 2 trikót, meg egy blúzt és 950 ft körül fizettem érte. Az övön még az eredeti cimke is rajta volt.
2013. jún. 17. 22:04
 10/14 anonim ***** válasza:
Vannak drága Hádák meg olcsó Hádák. A darabosok néha olyan árakban vannak hogy újonnan megveszem annyiért. Amúgy alapjáraton nincs vele gond.
2013. jún. 17. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!