Menyecske ruha színe?
Sziasztok!
Jövő Májusba lesz az esküvőnk, és lenne egy kérdésem a menyecske ruhával kapcsolatban. Semmiképp nem szeretnék olyan tipikus magyaros, matyóhímzéses menyecskeruhát viselni, plusz a piros se az én színem, elég viselhetetlen a vörös hajammal és amúgy sem áll jól. Arra gondoltam, hogy mivel a díszítés és úgy minden barack színű lesz, hogy menyecskeruhának egy barack színű koktél ruha jó lenne?
Szerintem most már nem elvárás a piros ruha.
Nekem egy éve volt az esküvőm és én hagyományos piros alapon fehér pöttyös ruhát akartam és mindneki próbált lebeszélni, hogy inkább valami mást színt válasszak, pedig én amúgy is rengeteget hordok pirosat.
Végül fehér alapon piros pöttyös ruhám volt, mert megláttam a szalonban és beleszerettem.
Nekem tört fehér lesz. Szerintem gyönyörű szín és legalább tudom ugyanazt a cipőt viselni hozzá, amit a menyasszonyi ruhához is.
Amúgy szerintem a vörös hajhoz remekül áll ez a tört fehér.
Egyéb színnél kérdés, hogy milyen vörös? Olyan eredeti narancsvörös, vagy festett bordós-pirosas vörös?
Mert az eredetihez szuper lenne egy sötétkék is a fehéren és barackon túl, a festett vöröshöz pedig a világos rózsaszínt javasolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!