Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy nem találok egy normális szandált, ami nem túl csicsás és szép kényelmes? Más is van igy, vagy csak én?
Figyelt kérdés
már kb 2 honapja nézegetem , és probálo szandálokat, de eddig egyik se volt jó .Vagy szűk volt, vagy pedig nagy, de szélességre jó.Mindenhol voltam : deichmann, humanic, renó , sárkány center ,tesco , auchan és az összes többi cipőboltban de semmi , ráadásul. szerdán lesz az. évzáró ahova nincs cipőm. a balerinába már négy napja begörcsöl a nagylábujjam, igy abba nem mehetek . viszont volt egy szandál a deichmannban amit kb márciusba probáltam fel , de azota halogattam hogy megvegyem ..az jó lenne csak nagyon izzad a lábam és csúszkál benne a lábam .
bocsi hogy kicsit hosszú lett!
13/l
2013. jún. 15. 20:29
1/4 anonim válasza:
Írj privátba, hogy milyet szeretnél (stílus/szín/ár..) és küldök párat!:)
2/4 anonim válasza:
Én is így voltam, mint te.
És múlt héten találtam egyet!!!!!!!!
A CCC-ben!!!!!!! És még drága sem volt (3500). :D
3/4 anonim válasza:
Húú én is végigpróbáltam a Deichmann meg a CCC majdnem teljes kínálatát, és szörnyű.. Végül egy helyi cipőboltben vettem egy Tamaris meg egy Rieker szandit, mindkettő nagyon kényelmes. Évzáróra nincs valami szép ünneplős cipőd? Vagy a balerina volt az?
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) ! balerina nem volt jó mert abba a nagylábujjam állandoan görcsbeállt.végül megvettem a deichmannba egy szandált..hát rossz vétel volt :/ elmenten benne évzárora , odafele birtam (nagynehezen) de csuszkált benne a lábam .hazafele már mezitláb jöttem haza :D most összesen 7 seb van a két lábamon.ugyhogy nem tom hogy egyátalán mégegyszer felveszem azt a cipőt .. am ezt vettem meg : [link]
2013. jún. 20. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!