Nektek milyen szandáljaitok, papucsaitok lesznek (vagy vannak) nyárra? 12-20 éves lányok
Van egy fatalpú kb 4-5cm magas,citromsárga masnis kövekkel kirakott papucsom aminek az eleje nyitott, "szandálom" az egyik fekete elől hátúl nyitott kb 5-10cm magas,meg egy lila gladiátoros 5cm magassarkú
23/N
Én papucsot nem szoktam utcára hordani, nekem kell a pánt, ami tart elöl-hátul. Strandpapucsom évek óta egy fekete Ryder, nem ujjas, mert azok mindig kikezdik a lábam közét. Vastagabb pántja van elöl.
Szandálom 3 pár van, mind a három laposabb, bár pici sarkuk vagy magasabb talpuk azért van. Van egy egyszerű kis fekete pici köves díszítéssel, az tavalyi és deichmannos. Van egy világos szürkésbarna, ennek van a legmagasabb sarka, ezt egy noname butikban vettem. A harmadik barnás, kicsit hippis, hímzett-köves díszítésű, az egy Rieker, amit egy használtcipő-boltban vettem (de le is volt előtte fertőtlenítve, meg otthon is lefertőtlenítettem).
van egy barna lapostalpú szandálom, amit a H&M-ben vettem, és egy 9 centis virágos, peep toe telitalpúm. A többi balerinacipő, mert nem vagyok oda a papucsokért, szandálokért :P
20L
Papucsot nem hiszem, hogy veszek. Van egy szívecskés flip flop papucsom, amiben strandolok, de egyébként utcára nem hordok.
Van egy lapos talpú szandálom, két magassarkú, illetve egy nyitott balerina. Tervezek még venni egy éktalpú szandált, de nem igazán láttam olyat, ami tetszik.
Fekete Vans
Fehér Converse
Bordó Converse
Fehér 10cmes telített talpú
Királykék 10cmes telített talpú
Fekete papucs rózsaszín-kék-szürke bokalánccal egybe
Fekete balerinacipő
Korall színű szandál
16/L !:)
van két Dorko-m, egy Nike sportcipőm, egy ilyesmi fehér szandálom csak kicsit másmilyen fazonnal meg más díszítéssel de fehér [link]
Meg egy sarum amin kövek vannak és tört fehér színe van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!