Allasinterjura miben menjek?
Figyelt kérdés
Egytemista diak vagyok.Egy cegnel kellene adminisztracios munkat vegezni.Amire gondoltam:feher rovid ujju ing,szurke szovet combkozepig ero nadrag harisnyaval es magassarku.Tanacsok,otletek?19/L2013. máj. 31. 15:56
1/2 anonim válasza:
Az ing jó, a magassarkú is, tök jó, hogy eleganciára törekszel. A combközépig érő naci viszont kihívó lehet, tól szexi, inkább elegáns hosszúnadrágot (szürke, fekete, krémszín, valami semleges)vagy legalább térd felett végződő szoknyát vegyél fel. Ha hűvös van, (bár amúgy se rossz ötlet) egy zakót dobj rá és kész.
2/2 anonim válasza:
Én a combközépig érő nadrágot lecserélném szoknyára vagy nadrágra. De pl egy csini egyrészes ruha is jó, ami térd felett végződik pár cm-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!