Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Óvodai állásinterjúra miben...

Óvodai állásinterjúra miben menjek?

Figyelt kérdés
Behívtak egy óvodába állásinterjúra. Szerintetek milyen öltözék lenne a megfelelő? Óvónői állásról lenne szó.
2012. okt. 18. 14:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen állásinterjun mindenki feszeng,izgúl stb...

Én azt mondom menj valami kényelmes ruhában.

Sima farmer tökéletesen jó lsez,egy blézerrel,vagy kardigánnal.Alá egy blúz,ami lehetőleg ne legyen kivágott.

Úgysem azt fogják nézni,hogy a legújabb divat szerint vagy-e öltözve.

Sok sikert az álláshoz.

2012. okt. 18. 14:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kell nagyon kiöltözni, de azért add meg a módját, mégiscsak egy állásinterjú! :)

Pl. fekete (akár farmer, de fekete) nadrág, és egy csinosabb felső. Nem úgy, mintha színházba mennél, de nem is úgy, mintha csak a sarki boltba.

Bár..nem tudom, óvódóban még nem volt állásom...:)

Sok sikert! :)

2012. okt. 18. 16:31
 3/6 anonim ***** válasza:
38%

Nem tudom, hogy ti hol éltek. Az állásinterjú az egy óvodában és egy multinál is állásinterjú. Fekete nadrág, elegáns blúz, fekete cipő, visszafogott smink.

Semmiképpen ne egy fariba menj oda mert körberöhögnek!!!!!

2012. okt. 18. 18:02
 4/6 anonim ***** válasza:
67%

Osztom az utolsó véleményét, szeirntem se farmerben menj. Fekete nadrág, vagy szoknya, ing esetleg, vagy egy viszafogottabb, de szép blúz.

Amúgy én is ovónő vagyok:)

Sok sikert!

2012. okt. 18. 18:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Le lettünk pontozva mert erkölcsi iránytűt mutatunk az eltévedt bárányoknak? :-D

Azért ez már poén...:-D

(harmadik válaszoló voltam)

2012. okt. 18. 21:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Jelzem, nem én pontoztam le. Én mindenkinek zöldet adtam.
2012. okt. 18. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!