Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miben menjek állásinterjúra?

Miben menjek állásinterjúra?

Figyelt kérdés

Egy autóalkatrész gyártó céghez jelentkeztem, teljesen egyszerű gyári munkás pozíciójára (minőségellenőr).

Nagyon ki kell öltözzek?

Egy egyszerű világosabb barna vagy fekete hosszú nadrágra(nem farmer) gondoltam, fekete alkalmiasabb cipővel, és egy ing. az ing kicsit színes, kék és piros csíkos.

Megfelel?

19/L

2013. ápr. 29. 14:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell nagyon kiöltözni, de egy szolid fehér blúz/ing jobban illik egy állásinterjúra, bármilyen pozícióra is pályázol. A többi szerintem jó...egyszerű, de mégis elegáns. Sok sikert! :)
2013. ápr. 29. 17:12
 2/4 A kérdező kommentje:

Ajjj, de annyira nincs semmi alkalmiasabb :\ Ami van szolidabb az meg nagyon átlátszó meg nagyon hamar gyűrődik. Másfél órát fogok buszozni, ebben a melegben beleizzadok meg úgy fog kinézni mintha a kutya szájából húztam vna ki :S

Köszönöm ám!:)

2013. ápr. 29. 18:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
vegyél alá topot és nem fog átlátszani. Butaságnak tűnhet, de legyezőt vihetsz, az nőies is és hűtöd magad:)
2013. ápr. 29. 18:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok legyezős alkat :) Általában sportosan, kényelmesen öltözködök. Kivasaltam a gyűrődős blúzt és még holnapra megálmodom. :) Köszönöm a segítséget
2013. ápr. 29. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!