Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Pocakos emberek nadrágviselési...

Pocakos emberek nadrágviselési szokásai?

Figyelt kérdés
namost nekem van nagy hasam (leküzdése folyamatban, de ez most nem téma), három teljesen egyforma nadrágom van, amiben munkába szoktam járni és ha az felhúzom teljesen (és hát fel kell), akkor annak az övrésze kicsit a köldök alatt van, de értelemszerűen a hason. Más pocakos embereket nézve viszont azt látom, hogy a hasuk alatt van az övrész és affölé tornyosúl a hasuk. De ha én leengedem odáig a nadrágot, akkor abszolút hülyén fog állni, vagy jóval kisebb nadrág kell, ha az a helyes, de nem vagyok biztos benne ezért kérdem. Mondjuk így az inget kívül hordom, mert betűrve szerintem hülyén mutat, hogy az öv alatt is van még has...
2013. máj. 29. 16:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!