Lányokhoz szól elsősorban a kérdésem, pontosabban lányok szokásai érdekelnek: alváshoz, éjjelre vesztek föl bugyit a pizsamád alá? Vagy csak akkor, ha épp megvan?
Hogy szerettek aludni?
Csak mert én már kaptam furcsa visszhangot arra, hogy éjjel is van rajtam bugyi a pizsamám alatt. Konkrétan párom sem érti, minek veszek föl egy pizsamagatyó alá még bugyit is. Nálatok hogy van ez?
(22/L)
*pizsamátok alá
bocs, csak később írtam át T/2-be, és az elkerülte a figyelmem
pizsihez csak ha megvan akkor veszek bugyit..
nyáron viszont vagy rövidnaciba(az alá se veszek csak mikor megvan.) vagy franciabugyiba alszok.
Én nem pizsamában alszok,hanem polóban és én is veszek fel bugyit.
De van egy csomó ismerösöm akik(mondták)hogy ők nem vesznek bugyit mert kénylemtlen neki...
Én nem válnék meg tőle az alváshoz(:D)mert nekem ugy kényelmetlen lenne hogy ki van....
én meztelenül alszom. télen, ha hűvösebb van, veszek fel pólót, de bugyit akkor sem.
szerintem nem gáz, h veszel fel bugyit a pizsamád alá (miért lenne az?), mondd a barátodnak, h nem szereted, ahogy a pizsama varrása dörzsöli a fenekedet! :)
Én is sokkal nagyobb biztonságban érzem magam bugyiban, vagy nem is tudom, kényelmesebb úgy. Csak kíváncsi voltam, hogy én vagyok csak ilyen elfuserált, vagy ez tényleg nem "hülye szokás".
A páromat nem zavarja, csak p is meglepődött rajta, nem értette, hogy minek alá még bugyi is...
De már kislánykorom óta így vagyok, akkor még semmiféle folyásaim nem voltak, és szobatiszta voltam. :)
Egyébként ő alsógatyában alszik, ami nem feszülős, hanem az a rövidnadrág-féle. :)
Csak vannak, akik azt mondják, hogy nem egészséges éjjelre a bugyi, mert hogy "annak is kell néha szellőznie"... ?
:)
Oké, én tudom, hogy a szokások változók, csak arra voltam kíváncsi, hogy ki melyiket részesíti előnyben. :)
Egyébként én is póló+rövidnadrág kombinációban szoktam aludni, nagyritkán fölveszem a pizsamám (ami rendes pizsama, gombos felsővel), vagy csak egy egyszerű hálóing van rajtam, de a bugyi az mindig kell! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!