Lányokhoz szól elsősorban a kérdésem, pontosabban lányok szokásai érdekelnek: alváshoz, éjjelre vesztek föl bugyit a pizsamád alá? Vagy csak akkor, ha épp megvan?
Hogy szerettek aludni?
Csak mert én már kaptam furcsa visszhangot arra, hogy éjjel is van rajtam bugyi a pizsamám alatt. Konkrétan párom sem érti, minek veszek föl egy pizsamagatyó alá még bugyit is. Nálatok hogy van ez?
(22/L)
en is mindig veszek fel vmilyen bugyit a pizsamam ala !!
nem tudom szerintem ez megsozkas.. de en pl igy erzem jol magam :P
aztan meg nyaron vmi kis majoba alszok es boxer :P
vagy ha kis haloinget veszek fel az ala is ve4szek 1 tangat mert nah atlatszo mini es nem tudom :P
de szeritnem egyaltalan nem ciki !!!!
inkabb az ciki ha pl nem veszel bugyit es ugye midnen nonek van kis feheres folyasa.. nah az mar ciki ha olyan lesz reggelre a gatyo ..
pusz`
Rajtam is mindig van bugyi, én fürdés után "szellőztetem", mert olyankor egy kis ideig semmit nem veszek fel. :-)
Egyszer-egyszer rámjön, hogy teljesen meztelenül alszok, főleg "action" után. De úgy kényelmetlenül érezném magam, hogy valami alá nem veszek bugyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!