Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányokhoz szól elsősorban a...

Lányokhoz szól elsősorban a kérdésem, pontosabban lányok szokásai érdekelnek: alváshoz, éjjelre vesztek föl bugyit a pizsamád alá? Vagy csak akkor, ha épp megvan?

Figyelt kérdés

Hogy szerettek aludni?

Csak mert én már kaptam furcsa visszhangot arra, hogy éjjel is van rajtam bugyi a pizsamám alatt. Konkrétan párom sem érti, minek veszek föl egy pizsamagatyó alá még bugyit is. Nálatok hogy van ez?

(22/L)

2009. jún. 13. 15:29
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
31%

en is mindig veszek fel vmilyen bugyit a pizsamam ala !!

nem tudom szerintem ez megsozkas.. de en pl igy erzem jol magam :P

aztan meg nyaron vmi kis majoba alszok es boxer :P

vagy ha kis haloinget veszek fel az ala is ve4szek 1 tangat mert nah atlatszo mini es nem tudom :P

de szeritnem egyaltalan nem ciki !!!!

inkabb az ciki ha pl nem veszel bugyit es ugye midnen nonek van kis feheres folyasa.. nah az mar ciki ha olyan lesz reggelre a gatyo ..

pusz`

2009. jún. 14. 08:16
 22/28 anonim ***** válasza:
69%
Én szoktam felvenni bugyit nagyonritkán nem.Persze az én párom is jobban szeretné ha nem vennék föl bugyit minden este.
2009. jún. 14. 10:43
 23/28 anonim ***** válasza:
69%
Én mindig hordok bugyit éjjelre, télen-nyáron, hidegben-melegben, ha megvan, ha nincs, ha pizsiben alszom, ha csak egy pólóban... valahogy biztonságban érzem magam benne. :)
2009. jún. 14. 14:48
 24/28 anonim ***** válasza:
Én általában egy nagy pólóban alszom és néha van rajtam bugyi, néha nincs. Teljesen a kedvemtől függ. :)
2009. jún. 14. 18:34
 25/28 A kérdező kommentje:
Még mindig nem értem, ki pontozza le a válaszokat...
2009. jún. 14. 18:41
 26/28 anonim ***** válasza:
Elvégre mindenki a kérdésre válaszol, tényleg érdekes...
2009. jún. 14. 20:23
 27/28 anonim ***** válasza:
én mindig veszek fel bugyit alá..zavar, ha nincs rajtam, mert ha pl kimegyek este pisilni, akkor hiába törlöm meg magam rendesen, olyan furán érzem magam.
2009. jún. 16. 00:18
 28/28 anonim ***** válasza:

Rajtam is mindig van bugyi, én fürdés után "szellőztetem", mert olyankor egy kis ideig semmit nem veszek fel. :-)

Egyszer-egyszer rámjön, hogy teljesen meztelenül alszok, főleg "action" után. De úgy kényelmetlenül érezném magam, hogy valami alá nem veszek bugyit.

2009. jún. 19. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!