Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányokhoz szól elsősorban a...

Lányokhoz szól elsősorban a kérdésem, pontosabban lányok szokásai érdekelnek: alváshoz, éjjelre vesztek föl bugyit a pizsamád alá? Vagy csak akkor, ha épp megvan?

Figyelt kérdés

Hogy szerettek aludni?

Csak mert én már kaptam furcsa visszhangot arra, hogy éjjel is van rajtam bugyi a pizsamám alatt. Konkrétan párom sem érti, minek veszek föl egy pizsamagatyó alá még bugyit is. Nálatok hogy van ez?

(22/L)

2009. jún. 13. 15:29
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
72%
Én 90%-ban meztelenül alszom, teljesen. Ritkán van rajtam hátóing, akkor is vmi szexi csipke. Nekem így sokkal kényelmesebb és a barátom is örül neki :) A pizsamát nagyon-nagyon nem szeretem, és bugyit se hordok alváskor, még akkor sem, ha "megvan".
2009. jún. 13. 15:58
 12/28 anonim ***** válasza:
80%

En pizsamaban alszom, bugyi nelkul.

Kisse furcsanak talalom a polo+rovidnadrag kombinaciot. En kenyelmetlennek kepzelem.

2009. jún. 13. 16:12
 13/28 anonim ***** válasza:
81%
Hálóingben alszok és mindig veszek fel bugyit alá.
2009. jún. 13. 16:33
 14/28 anonim ***** válasza:
91%
Pizsamagatyó alá én sem veszek bugyit még pluszban. amúgy leginkább pólóban és bugyiban alszom.
2009. jún. 13. 16:51
 15/28 A kérdező kommentje:

Itt nincsenek "nem hasznos" válaszok.

Bár, kissé meglepett a bugyi nélkül menstruáló lány válasza, de a kérdés szempontjából ez lényegtelen...

Gondolom tampont használ, ilyen is van.

A póló meg rövidnadrág - vki furcsállotta - teljesen olyan, mint a pizsama, azért ne farmernadrágot, meg sima vasalt pólót képzelj el hozzá. Egy kinyúlt pólót, meg egy egyszerű bő nadrágot jelent. Legalábbis nálam. :)

2009. jún. 13. 17:05
 16/28 anonim ***** válasza:
69%
Legtöbbször valami topban és farnciabugyiban alszom. Ha viszont pizsi van rajtam, el sem tudnám képzelni bugyi nélkül. :) Nekem kényelmetlen úgy.
2009. jún. 13. 17:17
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Meglepett?

Én sem veszek fel bugyit, még ha menstruálok akkor sem. Ennek az az oka, hogy viszonylag keveset vérzek, így éjszakára elég egy tampon, ahhoz pedig nem kell bugyi. Próbáltam már bugyiban aludni, de nekem nagyon kényelmetlen. Ha hálóingben alszom akkor is csak inkább pizsi rövidnadrágot veszek fel.

2009. jún. 13. 18:06
 18/28 A kérdező kommentje:

Bocsi, én azt nem értem, hogy ki a fittyfene pontozza le a válaszokat?! Még nem kaptam olyan választ, hogy "igen, én is kötényben szoktam főzni, de néha kicsit szorít", vagy "az én autómnak is épp ez volt a baja..." - magyarán nem hasznos válaszokat...

Álljunk már meg, hééé!

Egyébként igen, meglepett, és pont ezért, mert én nem használok tampont, viszont tudom, hogy éjszaka a duplája mennyiség ki tud belőlem jönni, mint nappal. Ezért nekem éjjelre néha még a nadrág is kevés...

2009. jún. 13. 18:09
 19/28 anonim ***** válasza:
69%
Néha veszek fel bugyit, néha nem. Nálam abszolút kedvfüggő a dolog.
2009. jún. 13. 20:12
 20/28 anonim ***** válasza:
69%
Pizsihez,hálóinghez én is veszek fel bugyit,persze csakis pamutot.
2009. jún. 13. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!