Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Te gyerkőcödnek is vannak...

Te gyerkőcödnek is vannak elalvási szokásai ha igen mi?

Figyelt kérdés
Mert mi ugy alszunk el,hogy fogja a két fülemet és addig nem engedi el mig el nem alszik.Szeretném leszoktatni rolla de nem megy mert ha azt mondom,hogy engedje el el kezd sirni nem tudom mit kellene csinálnom,hogy elhagyja magátol.
2013. ápr. 29. 23:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Fürdés után beteszem az ágyába,hasra,és már emeli a jobb kezét,és amikor betakarom, a takarónak a jobb csücskét az arcához kell tennem,mert azt gyürkészi :) 5 perc és alszik. 9 hónapos!

Kapaszkodik a füledbe?? Ilyet még nem is hallottam.. Biztosan "fárasztó" szokás ez,elhiszem Neked,de tuti,nagyon cuki... :)

2013. ápr. 30. 05:13
 2/6 anonim ***** válasza:
37%
Jajj, hát ne engedd, és kész, hány olyan dolog van, amit nem szabad, és elkezd sírni? Nem kell ekkora ügyet csinálni ebből. Tuti nem engedném, ez baromi idegesítő lehet, ahogy téged is zavar...
2013. ápr. 30. 07:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

4 éves elmúlt, köztünk alszik a lányunk, egyik kezével az é , másik kezével az apja fúlét fogja, de 2 perc alatt be alszik!!!

Minket nem zavar. Na meg szeretünk vele aludni, ezért 2 egyforma francia ágy van össze tolva, így vígan elférünk :)))

Lassan jön a kistesó, akkor Apa marad a naggyal, én meg költözöm a pici szobájába aludni.

2013. ápr. 30. 07:36
 4/6 anonim ***** válasza:
4 éves, és a hátát kell vakargatni, úgy alszik el.Amint befekszik mellém már húzza is fel a pólóját.
2013. ápr. 30. 07:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen nagyon cuki csak mikor porszivózok és jön oda és megfogja a fülemet az már tényleg idegesitő mi is egy ágyban alszuk és éjszaka is arra kelek,hogy a fülemet keresi.Egyszerüen babakocsival nem tudunk elmenni sehová mert ott sem alszik el és sir mig ki nem veszem és el nem alszik az ölembe kicsit nehéz a kocsit is tolni meg őt is cipelni.Azért ugy látom másnak is vannak furcsa szokásai.Köszönöm a válaszokat.
2013. ápr. 30. 10:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Jajj, ne is mondd, nálunk is ez volt, ha az ölembe ült, vagy csak felvettem, vág csak elérte a fülem, már morzsolta is!!!

Babakocsiban úgy aludt el, egy padra leültem, magam mellé húztam a babakocsit, lehajoltam, oda adtam a fülem, s úgy aludt el:)))

2013. ápr. 30. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!