Te gyerkőcödnek is vannak elalvási szokásai ha igen mi?
Fürdés után beteszem az ágyába,hasra,és már emeli a jobb kezét,és amikor betakarom, a takarónak a jobb csücskét az arcához kell tennem,mert azt gyürkészi :) 5 perc és alszik. 9 hónapos!
Kapaszkodik a füledbe?? Ilyet még nem is hallottam.. Biztosan "fárasztó" szokás ez,elhiszem Neked,de tuti,nagyon cuki... :)
4 éves elmúlt, köztünk alszik a lányunk, egyik kezével az é , másik kezével az apja fúlét fogja, de 2 perc alatt be alszik!!!
Minket nem zavar. Na meg szeretünk vele aludni, ezért 2 egyforma francia ágy van össze tolva, így vígan elférünk :)))
Lassan jön a kistesó, akkor Apa marad a naggyal, én meg költözöm a pici szobájába aludni.
Jajj, ne is mondd, nálunk is ez volt, ha az ölembe ült, vagy csak felvettem, vág csak elérte a fülem, már morzsolta is!!!
Babakocsiban úgy aludt el, egy padra leültem, magam mellé húztam a babakocsit, lehajoltam, oda adtam a fülem, s úgy aludt el:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!