Újabban "gáz" vagy "ciki" ha Converse cipője van valakinek?
Figyelt kérdés
Pár éve kaptam meg a cipőim, amikor talán még nem volt ennyire felkapott a cucc, és azóta tart a "szerelem", de azt érzékelem, hogy az emberek kicsit lenéznek amiért én is ilyet hordok. Egyáltalán nem divatból akartam, hanem mert tényleg nagyon megtetszett. Tényleg gáz lett a Converse vagy csak az a bajuk, hogy most minden "menőmanő" bőrdzseki, tapadós farmernaci, Converse plusz RayBan vagy pilóta napszemüvegben nyomul?2013. máj. 28. 23:23
1/9 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, csak én már unom a Converset, a bőrdzsekit, meg a RayBant. Meg azt is, hogy először nem tetszik az embereknek pl. az ombre, aztán után látják sztárokon és akkor meg már hú de jó meg menő... Sajnos a Converse is ezen esett át szerintem Hollywoodban mindenki elkezdte hordani és akkor már hirtelen mindenkinek megtetszett. A keresztről meg a rózsafűzéről meg már nem is beszélek, mert nálam az veri ki a biztosítékot...
3/9 anonim válasza:
Szerintem a válasz attól függ, hogy ki hordja. Az elmúlt pár évben azt vettem észre, hogy nagy divat lett a divatmajmok meg plázap*csák körében is, ami azért nevetséges, mert a Converse cipő már nagyon sok 10 éve a rockereknek a "védjegye". Ráadásként ehhez még kicsit tényleg rockeresebben is öltözködnek (pl. bőrkabátot vesznek fel), de ha az ember lerockerezi őket, akkor meg vannak sértve, hogy nekik semmi közük ahhoz.
4/9 anonim válasza:
Szerintem aki nem divatból veszi, az pont lesz.rja, hogy gáz vagy nem.
Amúgy azt vettem észre, hogy kezd kimenni a divatból, legalábbis ahogy én tapasztalom, inkább ezek a 'deszkás' féle cipők menők megint.
Nekem is van, jó pár évr kaptam, és totál nem érdekel, hogy divat-e vagy nem. Akik meg lenéznek, azokat hagyd figyelmen kívül.
6/9 anonim válasza:
Engem nem érdekel ki mit hord, csak épp számomra tök érthetetlen miért vesz valaki 10ezerért egy vacak tornacipőt mikor a kínaiban kapsz ugyanolyat 1200 ft-ért. Semmi különbség nincs.
8/9 anonim válasza:
Fiún elég gáz, nem csak azért mert a legtöbb Converse csajosan néz ki és páwás, hanem mert sokat elárul a viselője hozzállásáról és eszéről az, hogy tizenötezerért képes volt megvenni egy gagyi tornacipőt, mert van rajta egy kör :)
Nekem is van Conversem, a bátyámtól kaptam miután kinőtte, én csak edzőcipőként használom vagy focihoz veszem fel, de nem mennék ki benne az utcára.
9/9 anonim válasza:
Nem gáz, inkább az a gáz, amikor valaki még akkor is hordja, amikor már a szélén ki van szakadva :D mostanában nem egy emberen láttam így:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!