Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az ciki hogyha egy fiú Convers...

Mahhoo3-3 kérdése:

Az ciki hogyha egy fiú Converse-t hord?

Figyelt kérdés
apukám hozott Amerikából nekem két converse cipőt, egy fehéret (amit hordok) és egy szupermeneset (amiet csak ott lehet kapni és még nagy rám). És a suliba most mondták nekem hogy ßuzis cipő, meg az egyik tanárom (nem értettünk valamit órán ezért elmagyarázta úgy minta mi lennénk) és én voltam a főszereplő és leírt engem hogy itt voltam meg ott meg a converse cipő is jól áll nekem (nem olyan hangsújjal mondta mintha dicsérné. szerintetek ßuzis vagy normális ha egy fiú fehér conversert hord. (van a suliban egy fiu, neki is feher van, meg a villamosnál láttam egy fiút, neki PIROS volt.

2013. márc. 15. 13:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem az. két fiúbarátom is azt hord és szerintem nagyon jól áll neki, egyáltalán nem b*zis :) az egyiknek fekete van, a másiknak sötétkék
2013. márc. 15. 14:07
 2/12 anonim ***** válasza:
Semmi baj vele, a többiek meg simán csak irigyek.
2013. márc. 15. 14:25
 3/12 anonim ***** válasza:

jézus úr isten, a converse egy uniszex cipő ha csak nem egy rózsaszín darabot hordasz egy szavuk nem lehet

az osztálytársaid irigyek vagy simán hülyék, röhögd ki őket tesiórán mert tornacipő van rajtuk

(A b*zis kifejezést pedig hanyagold, a melegek nagy részéről meg nem mondanád,hogy azok)

amúgy a tanárod nagy valószínűséggel az ára, vagy mert divatdarab, azért beszélt róla fura hangnemben

2013. márc. 15. 15:37
 4/12 Andii1 ***** válasza:
dehogy ciki. inkább tök menő:) főleg a fehér a fiúkon *-*
2013. márc. 15. 15:55
 5/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2013. márc. 15. 17:19
 6/12 anonim ***** válasza:
Ilyen hülyeséget, már elnézést :D Szerintem egy fehér dorkó annak, aki szereti ezt a márkát, alap dolog :D Egyáltalán nem az, amit írtál...
2013. márc. 16. 08:54
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha tisztában lennél a márkával akkor nem kérdeznél ilyen hülyeséget,nem igazán kedvelem a menőzést meg nem menőzést,de ha valami akkor a Converse egy örök ''életérzés'',ami soha nem fog kimenni a divatból.Mondjuk számomra a fehér 1 kicsit rajos,de ez már ízlés kérdés...faterod meg király
2013. márc. 17. 20:41
 8/12 anonim ***** válasza:

Osztálytársamnak(kettőnek is) fehér és sötétkék Converse van. Mindenki poénból beszólogat nekik, hogy "héjj, itt a két "konverzes". :D" De amúgy bírjuk őket, szerintem nem b*zis. Csak hát, akinek telik rá.. :D Én beérem egy egyszerű noname csukával is. :D

L/15

2013. ápr. 14. 13:27
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha neked tetszik akkor több dolog nem foglalkoztoson! :)

Én nekem Dvs Ignition cipőm van és van hogy beszolnak hogy ök nem költenének enyit cipőre xd Én meg mondom inkább cipőre költöm mint cigire :D Miért lenne buzzis ? Azok mondják hogy buzzis akiknek nincs pénze rá :) Mondjuk nekem nem az esetem a converse én deszkást hordok.

2013. dec. 30. 20:47
 10/12 anonim ***** válasza:
nem
2013. dec. 30. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!