Az ciki hogyha egy fiú Converse-t hord?
jézus úr isten, a converse egy uniszex cipő ha csak nem egy rózsaszín darabot hordasz egy szavuk nem lehet
az osztálytársaid irigyek vagy simán hülyék, röhögd ki őket tesiórán mert tornacipő van rajtuk
(A b*zis kifejezést pedig hanyagold, a melegek nagy részéről meg nem mondanád,hogy azok)
amúgy a tanárod nagy valószínűséggel az ára, vagy mert divatdarab, azért beszélt róla fura hangnemben
Osztálytársamnak(kettőnek is) fehér és sötétkék Converse van. Mindenki poénból beszólogat nekik, hogy "héjj, itt a két "konverzes". :D" De amúgy bírjuk őket, szerintem nem b*zis. Csak hát, akinek telik rá.. :D Én beérem egy egyszerű noname csukával is. :D
L/15
Ha neked tetszik akkor több dolog nem foglalkoztoson! :)
Én nekem Dvs Ignition cipőm van és van hogy beszolnak hogy ök nem költenének enyit cipőre xd Én meg mondom inkább cipőre költöm mint cigire :D Miért lenne buzzis ? Azok mondják hogy buzzis akiknek nincs pénze rá :) Mondjuk nekem nem az esetem a converse én deszkást hordok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!