Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Converse tornacipőt már...

Converse tornacipőt már egyenes gáz? Csak mert itt mindenki azt írogatja, hogy de ciki.

Figyelt kérdés
oké, szerintem is elcsépelt, és már mindenki abban futkos, aki menő akar lenni, de ennyire?
2010. szept. 27. 19:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
62%
Nem gáz, csak unalmas! Semmi különös nincs benne! Ennyi az egész!
2010. szept. 27. 19:22
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Én nem akarok menő lenni, még is tetszik és fel is veszem. Igaz, hogy nem converses csak sima tornacipő:D De nem baj.

Amúgy is jobb, mint az edzőcipő valamiért szebb is és kényelmesebb. Meg annyira nem bűzősödik be. :)

2010. szept. 27. 19:30
 3/19 anonim ***** válasza:
39%

Nem gáz, csak tömeg divat. Nekem is van, régebbi darab, mostanában pont ezért nem hordom, elment tőle a kedvem. Szinte minden 2. tini ilyenben flangál.

26/N

2010. szept. 27. 19:31
 4/19 anonim ***** válasza:
72%

nekem nagyon tetszik,de nem azért mert converse.

csak kicsit nagyon drágának tartom,mert 15 ezerért,már egy rendes is cipőt is kapok,ami esőben nem ázik be.

én a Tiszára esküszöm :)

előzőm 4 évig bírta,a mostani 2 éve van meg

2010. szept. 27. 19:46
 5/19 anonim ***** válasza:
83%
Még nem hallottam, hogy ciki volna, nekem van egy jó pár éves darabom, és amíg le nem szakad rólam hordani is fogom. Elég strapabíró (nálam ez a szempont), szóval nem hiszem, hogy ez a következő két évben megtörténne.
2010. szept. 27. 19:47
 6/19 anonim ***** válasza:
68%

Nem gáz még sokan hordják de most sokkal jobban bejött a divatba a jeck cipő

nem tom h m.o.-n van-e

én külföldön élek

2010. szept. 27. 19:49
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is csak az a baj, hogy már mindenkin Converse cipő van. Nekem is volt vagy 5 évvel ezelőtt, megvettem tizen valahányért közben meg ugyanannyi ideig bírta mint egy 2-3000-es...
2010. szept. 27. 20:02
 8/19 anonim ***** válasza:
17%
A divat szempontjából az a baj, hogy tömegtermék. Én viszont azt mondom, hogy azért ciki, mert tornacipőt utcára? Ne vicceljünk már. Fiúkon nevetséges, mert a vékony kis fos nagyon nem férfias, főleg ha szexi feszes csőgatyával hordják, lányokon meg csak simán kiábrándító. A legszomorúbb, hogy huszonévesek is hordják, mert tiniknél még megérti az ember, hogy alakulnak még.
2010. szept. 27. 20:28
 9/19 anonim ***** válasza:
75%
de eza divat ezt kel viselni ha menő vagyyyh
2010. szept. 27. 20:57
 10/19 anonim ***** válasza:
93%

Most úgy őszintén, akkor mit lehetne tornacipő helyett hordani???

Merthogy én magassarkúba csak a pasik kedvéért nem fogok mindennap abban totyogni ,mint egy elcseszett idióta.(mivel nem tudok járni benne-ezért inkább nem fogok benne utcán bénázni..).. A lapos,babacipőre is azt mondják, hogy hú de gáz, ez a legkiábrándítóbb egy lányon meg röhejes.. Na most akkor mik vannak a boltokban? Torna vagy edzőcipő, babacipő, meg ilyen öreges nyanyós lábbelik. Na meg a magassarkú.

Van választék, de én olyat választok ami nekem kényelmes. Most azért nem fogok lemondani a tornacipőről, mert úgy gondolják, hogy gáz. Mellesleg nem menőzésből hordom. Nem vagyok olyan egyáltalán.Persze biztos van ilyen is, de nem tartozok közéjük.

Akkor légyszíves mondja már meg valaki, hogy akkor milyen lábbelit lehetne használni, ami nem gázos(?)...

2010. szept. 27. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!