Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Converse tornacipőt már...

Converse tornacipőt már egyenes gáz? Csak mert itt mindenki azt írogatja, hogy de ciki.

Figyelt kérdés
oké, szerintem is elcsépelt, és már mindenki abban futkos, aki menő akar lenni, de ennyire?
2010. szept. 27. 19:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
23%
Senki sem mondta, hogy a tornacipő gáz. A társalgás a Converse márkáról folyik, nem a tornacipőkről...
2010. szept. 27. 21:21
 12/19 anonim ***** válasza:
82%
Ha passzol az ember többi ruhájához, ízléses (mondjuk színben, mintában) és nem topis, akkor ki nem szarja le, hogy milyen cipő van az ember lábán, és milyen márka? Bírom ezeket a divategyénieskedő embereket, akik csak azért kicikiznek másokat, mert olyan cipőt hordanak, amilyet sokan mások...
2010. szept. 27. 23:27
 13/19 anonim ***** válasza:
47%
Látod, te is felsorolod hogy milyen sokféle cipő van, aztán felteszed a kérdést, hogy melyiket kéne... bazz. Akármelyiket, amelyik nem tornacipő, nagyjából. A balerina például teljesen szép és jó és lányos viselet.
2010. szept. 28. 08:06
 14/19 anonim ***** válasza:
30%
én azt vettem észre hogy mostanában azok az emberek akiknek nincs pénzük egy-egy konkrét ruhadarabot megvenni, mint a converse rögtön elkezdi oltani a ruhákat és azokat akik hordják azokat, na ez a gáz és nem a converse :D
2010. szept. 28. 11:38
 15/19 anonim ***** válasza:
52%
Látom jól esik irígységre fogni :D
2010. szept. 28. 12:16
 16/19 anonim ***** válasza:
67%
Ennek semmi köze az irigységhez. Van, aki nem szereti követni a tömeg divatot. Én pl. nem szeretemném azt, hogy ha kimegyek az utcára szembejöjjön velem 5 percenként ugyanaz vagy nagyon hasonló ruhadarab (ez esetben cipő), amit viselek. Conversem is van, de a szekrényben pihen, mióta rengetegen ezt hordják.
2010. szept. 28. 12:29
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
szerintem sem csak irigység, de azokat sem értem, akik azért nem hordják már, mert annyi ember hordja. ezzel mi a gond? ha nem akarsz olyan ruhát ami visszaköszönhet másokon eleve nem kellett volna converse-t venni, ugyanis a converse amióta létezik majdnem mindig tömegcucc volt és menő. amúgy meg lassan mindenki hord kabátot, akkor már ez is gáz? XD
2010. szept. 28. 14:53
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Sőt, más szinte majdnem mindenkin ugyanolyan kabát van szövetkabát pl, meg ott van a bőrdzseki- azt is mindenki hordja. Meg most a ballon kabát is nagyon divatba jött.
2010. szept. 28. 14:57
 19/19 anonim ***** válasza:
76%

Valaki azt írta, hogy a pasik kedvéért nem fog magassarkúban mászkálni. Vannak törpe sarkú cipők is, amik baromi kényelmesek tudnak lenni, és ha zárt, akkor nem is ázik be. Én jobban szeretem ezeket. Egy egyszerű fekete, zárt, törpesarkú.

Tornacipőm volt (nem is szerettem), Conversem nem. 12 körül már lehet jó kis strapabíró edzőcipőket venni, minek vennék konzervet?!

2010. szept. 28. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!