Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mért van az hogy ha a szőkítet...

Mért van az hogy ha a szőkített hajú, nagymellű barátnőmmel elmegyek bulizni, minden pasi őt nézi meg először és rá akar nyomulni?

Figyelt kérdés
Én mintha ott sem lennék.Barna hajam van, szép arcom,szuper alakom,nem értem.Azért mert normális méretű mellem van,nem néznek úgy meg? Vagy mi az oka? Ez annyira zavar! 24/L
2009. okt. 3. 13:35
1 2
 11/15 anonim válasza:

Azért van ez mert pasik.... nagy mell...hiába is tagadják mindegyik a nagyobb mellet bámulja(amelyik d.gni akar, az meg mást nem is lát)az tetszik nekik.

18/L

2009. okt. 5. 15:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Mert felszínesek. Nézd meg a Nagyon nagy Ő című filmet, sok igazság van benne.
2009. okt. 5. 18:04
 13/15 anonim ***** válasza:

én is szőke vagyok, jó alakú stb... és nagyon nehezen kapható rengeteg pasi nyomul rám minden buliban, mégse dobom magam oda szóval ez nem azzal jár.

A válasz az lehet, hogy a szőke haj feltűnőbb nagy mellel és kihívó ruhával párosítva mégjobban.

Vegyél fel te is sexy ruhát, hozd ki magadból a leges legtöbbet és a pasik nem úgy mennek oda hogy "hú a szőke..."

hanem úgy, hogy "sexyk vagytoK lányoK"

hidd el, tapasztalat ugyan ez volt a helyzet csak én a másik szereplő képében voltam a barátnőmert is zavarta ezért megbeszéltünk, hogy én beszűkülök, ő kihoz többet:)

2009. okt. 11. 17:10
 14/15 anonim ***** válasza:

én is ilyen helyzetbe voltam, de a másik szereplő.

szőke vagyok jó az alakom sok pasi kikezd velem de egyáltalán nem vagyok könnyen kapható, nem dobom oda magam.

ugyan ez volt velem és a barátnőmmel a helyzet de a barátnőmmel egyeztettünk, én beszűkültem ő viszon többet hozott ki.

a pasik máris nem úgy mennek oda hogy "de jó az a szőke" hanem úgy, hogy "de sexyk vagytoK lányoK" és ez nekem is jobban esik mert nem rívok ki és nem néznek közönségesnek:)

2009. okt. 11. 17:15
 15/15 anonim ***** válasza:

Én is szőke vagyok (ráadásul derégik ér a hajam:D), szuper alakom van, de tényleg és minden pasi nyomul rám, akárhova megyek.

Volt rá példa, hogy elmentünk bulizni és egy srác a barátnőmnek adta le a számát, hogy ő majd adja ide nekem mert nem akar beállni a sorba, aki utánam szalad.... ;;)

Egy és fél éve van pasim, és csak 2 sráccal voltam előtte, alatta-utána meg senki mással, akárhogy is nyomulnak a fiúk! :D

Szóval a r.biség nem hajszínfüggő, már bocsika, egyik válaszoló!!

2009. okt. 17. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!