Mért van az hogy ha a szőkített hajú, nagymellű barátnőmmel elmegyek bulizni, minden pasi őt nézi meg először és rá akar nyomulni?
Azért van ez mert pasik.... nagy mell...hiába is tagadják mindegyik a nagyobb mellet bámulja(amelyik d.gni akar, az meg mást nem is lát)az tetszik nekik.
18/L
én is szőke vagyok, jó alakú stb... és nagyon nehezen kapható rengeteg pasi nyomul rám minden buliban, mégse dobom magam oda szóval ez nem azzal jár.
A válasz az lehet, hogy a szőke haj feltűnőbb nagy mellel és kihívó ruhával párosítva mégjobban.
Vegyél fel te is sexy ruhát, hozd ki magadból a leges legtöbbet és a pasik nem úgy mennek oda hogy "hú a szőke..."
hanem úgy, hogy "sexyk vagytoK lányoK"
hidd el, tapasztalat ugyan ez volt a helyzet csak én a másik szereplő képében voltam a barátnőmert is zavarta ezért megbeszéltünk, hogy én beszűkülök, ő kihoz többet:)
én is ilyen helyzetbe voltam, de a másik szereplő.
szőke vagyok jó az alakom sok pasi kikezd velem de egyáltalán nem vagyok könnyen kapható, nem dobom oda magam.
ugyan ez volt velem és a barátnőmmel a helyzet de a barátnőmmel egyeztettünk, én beszűkültem ő viszon többet hozott ki.
a pasik máris nem úgy mennek oda hogy "de jó az a szőke" hanem úgy, hogy "de sexyk vagytoK lányoK" és ez nekem is jobban esik mert nem rívok ki és nem néznek közönségesnek:)
Én is szőke vagyok (ráadásul derégik ér a hajam:D), szuper alakom van, de tényleg és minden pasi nyomul rám, akárhova megyek.
Volt rá példa, hogy elmentünk bulizni és egy srác a barátnőmnek adta le a számát, hogy ő majd adja ide nekem mert nem akar beállni a sorba, aki utánam szalad.... ;;)
Egy és fél éve van pasim, és csak 2 sráccal voltam előtte, alatta-utána meg senki mással, akárhogy is nyomulnak a fiúk! :D
Szóval a r.biség nem hajszínfüggő, már bocsika, egyik válaszoló!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!