16,5 éves vagyok, pasi. 5 napja feküdtünk le barátnőmmel (16). A szex után barátnőm hátfájásokra panaszkodott másnap. Lehetséges az, hogy terhes lett?
2 gumit használtunk nem volt se lyukas se nem szivárgott
Kedves mindenki!
Olyan kérdésem lenne hogy:
Én 16,5 éves vok, pasi. 5 napja szexuális kapcsolatba keveredtem a barátnőmmel (16). Mire oda került a sor, hogy "csináljuk" elkezdett lankadni de hirtelen visszaállitottuk, ennek eredményeképp megkockáztattuk azt hogy gyorsabban megyek el. Igen meglett az eredménye alig 5 mp alatt elmentem.De nem ez a probléma 2 gumit használtunk. Sajnos sikerült a hüvelyben elmennem, de leellenőriztem sehol nem volt szakadt egyik gumi sem és nem szivárgott) Másnap hátfájásokra panaszkodott barátnőm. Lehetséges, hogy terhes? 1 nap után létezik, hogy megérzi ezt? A hátfájások még ma is megvannak.
Válasz/okat előre is köszönöm!
anatol
Biztos hogy nem terhes ilyen elővigyázatosság mellett!
A hátfájás bármi mástól lehet.
A terhességnél egyébként idő kell a beágyazódáshoz is,ami kb.2 hét.Ez előtt kizárt hogy bárki megérezze hogy terhes főleg egy nap után!
Egyetértek, a terhesség kizárt.
Biztos, hogy nem attól fáj a háta.
Szia!
Aranyos,h ennyire biztosra mentek:)De jobb félni,mint kismamként diplomázni.Egy napos terhességet nem lehet megérezni.Az első rendes terhességi tünetek olyan 4.hét körnxékén jönnek.De két gumi mellett igen nehéz teherbe esni hidd el.Matematikai esélye van,de igen kicsi.Nyugi!Nem kell a falra festeni az ördögöt...jön az magától is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!