Mért van az hogy ha a szőkített hajú, nagymellű barátnőmmel elmegyek bulizni, minden pasi őt nézi meg először és rá akar nyomulni?
Az utolsónak igaza van, lehet, hogy csak a kisugárzásról van szó!
Most azt nem lehet kijelenteni, hogy azért, mert szőke haja és nagy melle van, meg akarja mindenki d.gni, amúgy meg semmire sem jó a lány...
Lehet te nem vonzod magadhoz a pasikat, a barátnőd meg olyan kisugárzással rendelkezik, aminek a pasik nem tudnak ellenállni. De nem a szőke haj és nagy ,ell teszi ezt!...
Ha meg csak arra buknak a pasik, az az ő bunkóságuk, nem a csajé!!
Ez nem kisugárzás kérdése. Majdnem az összes férfi alapból a szőkét nézi meg, 2 nő közül akkor is ha kilóg az úszógumija és rohad a foga. E miatt ne zavartasd magad, ne bánkódj, azok a pasik mind csak az 1éjszakás kalandra mennek, amire a szőkék nagyobb arányban kaphatóak!
Nézd mindennek a jó oldalát, aki hozzád fog odamenni és nem a barátnődhöz, annak már valószínűleg komolyabb a szándéka egy jó dugásnál:)
21/L
"E miatt ne zavartasd magad, ne bánkódj, azok a pasik mind csak az 1éjszakás kalandra mennek, amire a szőkék nagyobb arányban kaphatóak!"
Szóval csak azért mert szőke, már jobban kapható egy dugásra. Nem hinném, hogy ez a hajszínnel összefügg. Feltűnőbb a szőke hajszín, pláne ha természetes, és ezt előbb észreveszik.
Amúgy ne legyél ennyire féltékeny a barátnődre, vagy fogadd el magad és hozd ki a legjobbat magadból, vagy ne menj a barátnőddel bulizni.
1.Mit nem fogtál fel abban, hogy nagyobb arányban?
2.Ezt saját tapasztalat alapján állítom, nincs olyan szőke ismerősöm akinek ne lett volna 1éjszakás kalandja (1nél több ráadásul).
Nem vagyok féltékeny rá! Csak azért nem esik jól,mert eddig ha elmentem bulizni akármelyik más barátnőmmel,mindig engem néztek meg a pasik és rám buktak. Most meg ez megfordult...:S
Kisugárzásom nekem is van ,mert én is sok pasinak tetszem,csak valamiért a barátnőmre jobban buknak. :( Hát ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!