Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Mi a véleményetek?...

Lányok! Mi a véleményetek? (fürdőnadrág)

Figyelt kérdés

[link]

mi a véleményetek róla? testalkatom hasonló a képen láthatóhoz, de a bőröm barnább. Itthon hol tudnék ilyet venni? 20f

köszönöm a válaszokat!

2013. máj. 20. 15:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik.

Jobban néz ki és biztosan kényelmesebb is, mint ezek a térdnadrágosak, mellesleg szebben is barnulsz benne.

Szerintem rendelj ebayről: [link]

2013. máj. 20. 15:57
 12/18 anonim ***** válasza:
A hosszúságával nincs gond, csak a kinézetével.
2013. máj. 20. 15:59
 13/18 anonim ***** válasza:

Amúgy nem értem miért lett hirtelen minden b*zis, ami nem veri a térdedet, és nem olyan bő, hogy semmi nem látszódjon az emberből. Azok a térdig lógós vackok nem tudom mire jók, úszni sem lehet bennük rendesen, mert ott lebeg a száruk az ember körül.

Ez teljesen jó, nem hiszem, hogy bárki melegnek néz benne, aki már betöltötte a 18. életévét.

2013. máj. 20. 16:02
 14/18 anonim ***** válasza:

Nekem csak simán nem tetszik.

[link]

Egy ilyen hosszúságú sokkal inkább.

2013. máj. 20. 18:52
 15/18 anonim ***** válasza:
Én is ilyenen gondolkodok, h vegyek. A vaterán láttam. 35F
2013. máj. 21. 07:30
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik. Szerintem a hosszabb és mintásabb fürdőnacik sokkal jobbak.
2013. jún. 1. 18:11
 17/18 anonim ***** válasza:

A hosszával szerintem sincs gond, de én a feszülősebbeket szeretem :/

Amúgy én sem értem, miért kell térdig érő gatyában strandra menni. Tényleg sz@r vizbe menni, mert levegő van alatta, úszni nem lehet benne normálisan, napozni meg térdtől lefelé... Ez is valami amcsi majmolás lehet, ha már nincs jó tested, takard el...

2013. jún. 1. 22:40
 18/18 anonim válasza:

Én ilyet néztem ki most magamnak. Szerintem vmivel jobb mint az. Pedig elsőnek én is ezt néztem ki magamnak. De a méret annyira kicsi......

[link]

2013. jún. 24. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!