Srácok! Milyen fürdőnadrágot vesztek fel idén strandoláshoz? Idén már nem akarok térdig érőt, idegesít.
Köszi! Hát, azért vékonyabb vagyok...
De a hosszu short rámtapad, meg csak a vádlim barnul.
Ilyen szerintem tökéletes lesz! Én is ilyen és ehhez hasonló fecskefazont szoktam hordani, nem csak fürdőnadrágként.
18/F
Nem értem, hogy nekünk pasiknak miért kell rövidnadrágban úsznunk és szégyellnünk magunkat, amikor a nők egyre szűkebb és vékonyabb bugyiban lófrálják magukat. Egy pasi szégyellje magát, ha kidomborodik a nemi szerve, de egy nő büszke lehet, ha látszik a teve patája?
Hogy van ez?
Másik kérdés: Mi köze van az úszónadrágnak a testalkathoz és a sportossághoz? Ha valakinek jó felsőteste van, miért csak akkor "szabad" fecske vagy rövid fazonú úszanaciban lennie? Ha nincs kockahasam, akkor is az fog látszani hogy nincs kockahasam akármilyen úszógatyám van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!