Szerintetek milyen lesz az idei fiu fürdőnadrág divat? Marad a short, vagy végre visszatér a többet sejtető klasszikusabb?
Amúgy fiuk miért rövidnadrágban mentek vizbe? Buborékosodik, ahogy vízbe mentek, a combotok sem barnul, és nem látni a formátokat... vagy pont ezért? Akinek kicsi, nem mer úszónadrágot felvenni?
Többen vagyunk csajok, akik szeretnének látni valamit, de tavaly kevés volt a bevállalós... Itthon. Külföldön már nem annyira a short a menő.
22/L
Ez mit jelent? Te is ilyen sörhasu negyvenes vagy? Mert akkor nem neked szólt a kérdés...
Ja, légyszi, életkort!
Short a divat idén is, vannak rövidebb gatyák is, úgyhogy nézelődhetsz:D
Én azért szeretem a rövidnadrágot, mert kényelmesebb. Strandra kimehetek benne, fürdök, megszárad, hazamegyek. Ha kajálni támad kedvem, leülhetek a gatyában, nem egy szál kisgatyában pihentetem a szerveket a fapadon. Azért is szeretem a gatyát, mert van zsebe. 29F
ja meg szegényeknek kilátszik a töke ami a mai neopuritánoknál maga a sátán, egy férfinek ne legyenek szemmel látható alkatrészei, mert az szexizmus. már várom mikor kell zsákruhaban úszni menni
ja és zsákruharól jut eszembe ott vannak mindenhol a prédara leső pedofilok, szal legjobb ki sem menni az utcára nem hogy rövidgatyában úszni.
fecskét fel nem vennék, boxeralsó/speedo stílusút igen, de még ez is lehet kényelmetlet, tudniillik előfordul, hogy hason fekve/napozva elalszok és arra ébredek, hogy most bizony nem túl tanácsos felkelni, mert már így is állok...
a térdnél rövidebb fürdőnadrág a legjobb!
21
Én idáig feszülős boxer fazonú fürdőgatyákat hordtam, de szívesen kipróbálnék fürdő tangát is. :)
Bár nem tudom, hogyan viszonyulnának ehhez a strandon, félek nem túl jól, mert nagyon sokan konzervatív felfogásúak, maradiak. Bezzeg a csajok itt is előnyben vannak, felvehetik a tangát strandon is, nekik teljesen elfogadott.
Ilyeneket hordtam eddig:
Ilyen tangák nagyon tetszenek, bár még nem tudom melyiket vegyem meg:
Ha neked bejön pasikon a tanga, melyiket ajánlanád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!