Szerintetek milyen lesz az idei fiu fürdőnadrág divat? Marad a short, vagy végre visszatér a többet sejtető klasszikusabb?
Amúgy fiuk miért rövidnadrágban mentek vizbe? Buborékosodik, ahogy vízbe mentek, a combotok sem barnul, és nem látni a formátokat... vagy pont ezért? Akinek kicsi, nem mer úszónadrágot felvenni?
Többen vagyunk csajok, akik szeretnének látni valamit, de tavaly kevés volt a bevállalós... Itthon. Külföldön már nem annyira a short a menő.
22/L
A tangától hogyan lesz valaki meleg???
Az egy ruhadarab.
Utcára való térdig érő buggyos szharzsák tényleg vízbe való.
Én ezektől az utca szharoktól kapok röhögő görcsöt, ahogy kijön a szerencsétlen a vízből, csurog mindenhol, tapad rá, igazgatja, fázik benne ha hűvösebb az idő, MERT! szégyelli a testét!
De itt a szexualitás oldalon persze dicsekszik a húsz centi feletti farkával…
Ki érti ezt.
Szerintem azért hordják, mert így nem kell leszedni a kilógó szörszàlakat. Tehát így a kényelmesebb.
Nekem nöként is jobb lenne egy rövidnadrágos fazon, nem a szörtelenítés miatt, bár igaz, hogy akkor arra sem kénenannyira ügyelni, tehát azért mégsem utolsó szempont, de föképp azért, mert akkor nem látszódna a seggem, nem szeretem mutogatni, meg a löttyedt hasamat is takarná valamennyire egy laza rövidnaci, meg a narancsbörös combomat is. Szóval inkább nök profitálnának belöle, inkább nekik van takargatnivalójuk, de sajnos nem végeztek fel tövidgatyát nöként a standra, uszodába, nem akarom, hogy azt higyjék leszbikus vagyok.
Meg ha pasival mennék, akkor sem lenne jó ötlet, mert neki égö lenne egy rövidnadrágos növel megjelenni.
23.
Az utolsó soraiddal eléggé lehúztad a gondolatmenetedet!
Én sem vagyok meleg azért mert fecske fazonban logikus vízbe menni szerintem.
És a párom sem ég emiatt velem.
Nőknek sem kötelező a “bugyi” fazon, ahogy a fiúknak sem az utcai térdgatya.
Az a baj veled is, hogy te is az idegeneknek öltözöl és nem magadnak.
Mondjuk ezzel nem vagy egyedül, ebben az országban a többség így tesz..
De férfiaknál a fecske ugyanolyan természetes, mint a rövidnadrág.
Nöknél nem természetes rövidnadrágban strandolni.
25.
A nőknél a nadrág hogyan lett “olyan természetes”??
Úgy hogy a praktika miatt elkezdte 1 majd 2 majd 3 delikvens hordani.
Az eredményt tudjuk…
Amúgy meg ne tegyünk úgy, mintha a nőknél gondot jelentene bármilyen ruha viselete.
27!
Ott a pont!
Én még megspékelném egy kérdéssel, a vizilabda csapat is nevetséges egy ilyen kislánynak?
Akik nem melegítőben mennek úszni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!